1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-09-2016 18:38

Η κλήρωση της Volleyleague Live...

Ολα είναι έτοιμα για την κλήσωση της Volley League 2016-17 που θα διεξαχθεί στην πανεμφορφη τοποθεσία, στο ξενοδοχείο «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα Αιγίου.
18.44 Ολοι είναι στις θέσεις τους και ο Παντελής Λώλης παρουσιάζει ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του περσινού πρωταθλήματος.

18.48 O πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους είπε: «Όπως ξέρετε η κλήρωση είναι η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μίας περιόδου που θεωρούμε ότι θα είναι μία περίοδος έκπληξη για το ελληνικό βόλεϊ. Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο και ουσιαστικό ταυτόχρονα για όλες τις ομάδες. Να συγχαρώ τις ομάδες που πήραν όλες τους αδειοδότηση και κατόρθωσαν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο, ξεκινώντας τη χρονιά σωστά και ωραία. Μία δυνατή αρχή για να αλλάξουμε σελίδα στο επαγγελματικό βόλεϊ. Έδειξε ότι όλες οι ομάδες αγαπούν αυτό το άθλημα και κάνουν ό,τι μπορούν. Θεωρούμε ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά, ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλουμε γεμάτα γήπεδα και είμαστε σίγουροι για αυτό. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και πάνω απ'όλα να χαίρεται ο κόσμος το θέαμα».

18.53 Παρουσιάστηκαν οι καλύτερες φάσεις της περσινής περιόδου και οι δηλώσεις του MVP, Ρολάντο Σεπέδα. 

19.00 Τιμήθηκε ο Βασίλης Κουρνέτας για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. «Δεν υπάρχει ξεχωριστό πρωτάθλημα. Ίσως το πρώτο μου πρωτάθλημα που πάντα είναι διαφορετικό, ήμουν 20 χρονών τότε και ήταν ιδιαίτερο. Όλοι οι τίτλοι είναι σαν τα... παιδιά σου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα. Σίγουρα θα μου λείψουν και τα εντός γηπέδου αλλά κυρίως τα εκτός. Οι παρέες, οι πλάκες με τους συμπαίκτες μου και ευτυχώς σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα υπήρχαν όλα αυτά», δήλωσε ενώ προβλήθηκε και ένα βίντεο με τος Χριστοφιδέλη, Λάππα και Γιορντάνοφ να μιλάνε για αυτόν. 

19.15 Οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων παρουσίασαν τους στόχους τους και έκαναν μια ευχή για τη νέα σεζόν

19.28 Ο Γιώργος κερκινές παρουσίαζε το νέο σύστημα στα πλέι οφ και πλέι άουτ. Στο πλέι οφ θα έχουμε το σύστημα πλέι όφ 1-8 και στα πλέι άουτ θα λάβουν μέρος οι 4 τελευταίες ομάδες.

19.31 Ο Βασίλης Κουρνέτας και ο Νίκος Ρουμελιώτης θα πραγματοποιήσουν την κλήρωση.  

19.34 Ηρακλής - Ορεστιάδα, Εθνικός - ΠΑΟΚ τα πρώτα ζευγάρια της πρώτης αγωνιστικής

19.36 Παναχαϊκής - Ολυμπιακός το επόμενο 

19.38 Φοίνικας - Κηφισιά το μεγαλύτερο ντέρμπι μέχρι τώρα. 

19.40 Κύζικος Νέας Περάμου - Παναθηναϊκό και Παμβοχαϊκός - Ηρακλής Χαλκίδας για να συμπληρωθεί η πρώτη αγωνιστική


19.44 Τα ντέρμπι με μια πρώτη ανάγνωση

4η αγωνιστική Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
5η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
6η Κηφισιά - ΠΑΟΚ
7η αγωνιστική Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
 8η Κηφισιά - Ολυμπιακός και Φοίνικας - ΠΑΟΚ
10η Φοίνικας - Ολυμπιακός
11η ΠΑΟ – Φοίνικας

20.00 Δείτε ΕΔΩ την πρώτη αγωνιστική και ΕΔΩ το συνολικό πρόγραμμα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ