1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 18:23

Ανάκληση της άδειας συμμετοχής του Ηρακλή!

Δυστυχώς για τον Ηρακλή και το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ τα χειρότερα ήρθαν. Πριν από λίγο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε πως ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του ΤΑΑ Ηρακλής επειδή δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα ένα μήνα μετά και την έναρξη του πρωταθλήματος και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο τον λόγο πλέον έχει η ΕΟΠΕ για να επιβάλει τις ποινές τις οποίες θα κοινοποιήσει στην ΕΣΑΠ (Λίγκα Α1 ανδρών).

Η ΕΟΠΕ θα κληθεί να επιβάλει την ποινή και να παραπέμψει το θέμα στον αθλητικό δικαστή που θα επικυρώσει τις ποινές. Μέχρι τότε ο Ηρακλής θα μπορεί να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ αλλά όπως φαίνεται το ζήτημα με το ΑΦΜ παραμένει άλυτο.

 

Η ανακοίνωση της Επιτροπής:

 

H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), στη σημεριινή συνεδρίασή της, αποφάσισε:

1) Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των κάτωθι ομάδων, για λόγους, που συνιστούν βαρεία παράβαση του νόμου και αφορούν στο δημόσιο συμφέρον:

α) ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (μη προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας)
β) ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (μη προσκόμιση ασφαλιστικής ενημερότητας)
γ) ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ (μη προσκόμιση φορολογικής, ασφαλιστικής ενημερότητας κ.α.)

2) Τη σύνταξη και αποστολή στην ΕΠΟ, πορισμάτων ελέγχου, για τις ως άνω αναφερόμενες ομάδες, καθώς και για την ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΩΠΗ, λόγω μη προσκόμισης εγγυητικής επιστολής, για τις δικές της ενέργειες.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, ορίσθηκε για τις 30.11.2012 και ώρα 12:00

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ