1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2016 17:38

Αδειοδότηση για τέσσερις ομάδες και την Ορεστιάδα

Σε αδειοδότηση του Φοίνικα Σύρου, του ΑΟΠ Κηφισιάς, του Παμβοχαϊκού, της Παναχαϊκής και της Ορεστιάδας προχώρησε η ΕΣΑΠ.
Αναλυτικά:

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη εκπροσώπου της ΕΣΑΠ, Γιώργου Διονά εκπροσώπου ΕΟΠΕ και Βασίλη Μηνούδη εκπροσώπου ΠΑΣΑΠ.

Αδειοδοτήθηκαν τα ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός που προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Επίσης αδειοδοτήθηκε το ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 που προέβη κατά την διαδικασία και με την διαμεσολάβηση της επιτροπής σε διακανονισμούς των οφειλών του.

Ειδικά ως προς το ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας η αδειοδότηση έγινε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) και τελεί υπό την αίρεση της τήρησης του προταθέντος εκ μέρους του ΤΑΑ διακανονισμού για έναν μόνον Έλληνα αθλητή η οφειλή στον οποίο αποτελεί το 2,7% του συνόλου των ποσών των συμβολαίων του ΤΑΑ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 07:38 posted by ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ!!
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ! ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!
    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ (ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ;
    ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ Ο MANAGER ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ;
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΕΠΑΡΚΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
    ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ