1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2016 20:10

Λάιος: «Επιτυχία με νέο τρόπο παιχνιδιού» (video)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, ο προπονητής της Νέας Περάμου  τόνισε ότι η επιτυχία οφείλεται στην κατανόηση του νέου τρόπου παιχνιδιού από τους αθλητές του.
«Δεν ήμασταν το φαβορί από την αρχή. Υπήρχαν τουλάχιστον τέσσερις δυνατές ομάδες στον όμιλο και κάναμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με την πάροδο του χρόνου παίξαμε καλύτερα από τους άλλους. Κι εμείς περάσαμε δύσκολα. Λίγες φορές βρέθηκε όλη η ομάδα μαζί. Το θέμα είναι ότι οι παίχτες μπήκαν σε έναν καινούργιο τρόπο του παιχνιδιού που ζήταγα εγώ και στην αρχή φαίνεται λίγο παράξενος. Σήμερα πήρατε μια εικόνα αυτού του παιχνιδιού. Φτάσαμε εδώ αήττητοι και αυτό οφείλεται στο ότι οι παίκτες τηρούν τις οδηγίες που  δίνω μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα είναι πολύ καλά δεμένη μεταξύ της. Οι κόποι τους ανταμείφτηκαν διότι άντεξαν και στις δυσκολίες και σε μια καινούργια τακτική που δεν είχαν ξαναπαίξει. Ήταν μια ομάδα που είναι ωραίο να τη βλέπεις να παίζει. Ελπίζω του χρόνου η ομάδα να ενισχυθεί και να παραμείνει στην Α1 γιατί παγκοσμίως οι ομάδες που δημιουργούν μια καλή κατηγορία δεν είναι από τις μεγάλες πόλεις. Η Πέραμος ταιριάζει σε αυτή την κατάσταση. Είναι όλοι οι κάτοικοι ενωμένοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να παραμείνει στην Α1.

Πέρσι που συζήτησα με τους διοικούντες μου είπαν ότι τους ενδιαφέρει να παραμείνει η ομάδα για αρκετά χρόνια στη VolleyLeague. Άρα τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να ενεργοποιούν ένα δικό τους σχέδιο με αυτό το σκοπό».

Media

12 σχόλια

  • Comment Link posted by  φίλαθλος του βόλευ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 17:42 posted by posted by φίλαθλος του βόλευ

    καλά βρε κορίτσακια και αγόρακια κάτω απο΄την συνέντευξη του κυρίου Λάιου βρήκατε να λύσετε ΤΑ ψυχολογικά σας προβλήματα!!!!!!!Ωραίο επίπεδο....... να μπείτε και στα σαλόνια τηςΑ1,χαχαχαχαχα.Και μετά μιλάτε και για !!!τι επίπεδο !!!!!ένας και ένας...το χωριουδάκι στο μεγαλείο του...Το ακούσαμε και αυτό ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΚΟΥΠΑ!!!!!

  • Comment Link Κουνάδης Στέλιος Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 15:06 posted by Κουνάδης Στέλιος

    Γειά σου φίλε ελλάς-ΧΟΛΗ ΧΥΝΩ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ.Δεν σκας και καλά κάνεις όπως καλά κάνεις και κρύβεσαι πίσω από παρατσούκλια. Δεν σκας δεν σκας όμως ένα μπράβο δεν είπες στους επαγγελματίες που έκαναν τόσο καλά την δουλειά τους. Και βέβαια Μπράβο στο χορηγό αλλά θα επαναλάβω. {Το παιχνίδι είναι ομαδικό}.

  • Comment Link Θείτσα Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 14:14 posted by Θείτσα

    Αγάπες μου....δε θέλω στεναχώριες!!!!

  • Comment Link King Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 13:32 posted by King

    ΕΛΛΆΣ.....Όχι δε σκας...έχεις απλώς να κοιμηθείς από τη "χαρά" σου.....μέρες ή μάλλον μήνες!Δε σας "έκατσε" αγάπες μου δυστυχώς.....τα φέρνατε απο δω....τα φέρνατε απο κει.... αλλά δεν.....
    Για όποιον δεν την είδε καλά την κούπα....θα εκτεθεί και σε λαϊκό προσκύνημα προσεχώς!

  • Comment Link Xidaki Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 13:24 posted by Xidaki

    ΕΛΛΆΣ γιατί δεν ευχαριστείς εσύ τον χορηγό βρε πουλάκι μου να είστε όλοι χαρούμενοι?Μεγάλος νταλκάς τελικά που ανέβηκε η ομάδα?
    Πειράζει ε? Σόδα παιδιά.....και ξυδάκι! Θα σας περάσει!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ