Εκτυπώστε τη σελίδα
27-11-2012 20:42

Ντέρμπι νεοφώτιστων με το βλέμμα στην βαθμολογία

Ντέρμπι νεοφώτιστων με το βλέμμα στην βαθμολογία © Ευριπίδης Θεοδοσίου
Στην έδρα που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Volley League, το κλειστό του Κολινδρού, η Νίκη Αιγινίου υποδέχεται τον έτερο νεοφώτιστο Μίλωνα την Τετάρτη (28/11, 19.00, Γεωργιάδης - Δανιηλίδου, Κομισάριος: Κάλλης) στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής.
Και οι δυο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς για να βελτιώσουν την θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα της Α1 ανδρών.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών καθώς κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο βούλγαρος διαγώνιος  Βέντσισλαβ Γκεοργκίεφ αλλά και ο Πασχάλης Ποτολίδης. Εν αντιθέσει με τον Μίλωνα που ταξίδεψε στην Πιερία χωρίς τον Θεολόγο Δαρίδη, η πρώτη διάγνωση του οποίου μιλάει για ρωγμώδες κάταγμα στον 4ο οσφυϊκό και σύντομα θα ξέρει το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να βρεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης.  

Ο λίμπερο του Θάναση Στράντζαλη, Νικήτας Εφραιμίδης, με δηλώσεις του στην σελίδα της Volley League, τόνισε πως: «Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς, ωστόσο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αφού η νίκη θα ισοδυναμεί με... εξάποντο. Με νίκη κρατάμε τον Μίλωνα χαμηλά και ξεφεύγουμε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Πρέπει να καταφέρουμε λίγο να ελέγξουμε την κατάσταση γιατί δεν φτάνει η νίκη που κάναμε στο προηγούμενο ματς. Αν υπήρχε η δυνατότητα επιλογής θα ήθελα να κερδίσουμε τον Μίλωνα κι αυτό πρέπει να κάνουμε».

Στον αντίποδα ο προπονητής του Μίλωνα, Χρήστος Ντόζης, ανέφερε: «Η Νίκη προέρχεται από μία σημαντική επιτυχία και σε συνδυασμό με το ότι παίζουν εντός έδρας τους δίνει ένα αβαντάζ, αλλά εμείς πηγαίνουμε για να κάνουμε την προσπάθεια μας. Σε καμία περίπτωση αυτό το ματς δεν είναι τελικός. Είναι όμως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους».