1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2012 18:17

«Παράξενα και ιδιαίτερα για μενα τα ματς με τη Λέφσκι»

Η εμφάνιση του Μπόγιαν Ιορντάνοφ στην Αλεξανδρούπολη και οι 31 πόντοι που σημείωσε σίγουρα βοήθησαν τον Ολυμπιακό να διατηρήσει το αήττητο στη Βόλεϊ Λιγκ, έτσι αναδείχθηκε και MVP της 7ης αγωνιστικής. Ο Βούλγαρος διαγώνιος μιλάει για το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος ως τώρα, την ως τώρα εικόνα της ομάδας του, αλλά και τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας για το Τσάλεντζ Καπ εκεί όπου θα παίξει κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε.

 «Χωρίς αμφιβολία ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, αλλά έχουμε ανάγκη από τέτοιους αγώνες όπου νιώθουμε την πίεση του αντιπάλου για να δούμε πως αντιδρούμε στις δύσκολες στιγμές. Κι είναι πολύ καλό το ότι αντιδράσαμε σωστά, αντιδράσαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση», είπε στο www.volleyleague.gr ο Μπόμπι ο οποίος χθες το βράδυ έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα σετ το οποίο κρίθηκε στον 42ο πόντο.

«Δεν μου είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο και το απόλαυσα πραγματικά. Από την άλλη όμως στεναχωρήθηκε γιατί το χάσαμε και κυρίως γιατί κάναμε κάποια λάθη όταν προηγηθήκαμε με 21-18 και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Σίγουρα όμως ήταν ένα συγκλονιστικό σετ, αλλά κι ένα ματς πολύ όμορφο για τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που το είδαν από την τηλεόραση».
Πέρα από τη μάχη Εθνικού, Ολυμπιακού ο αγώνας έμοιαζε να είναι και μια προσωπική μάχη Ράιτς, Ιορντάνοφ, ωστόσο ο τελευταίος είχε διαφορετική άποψη.

«Δεν ισχύει αυτό... Ήταν μια μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων και πρέπει να πω ότι ο Εθνικός έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μας έβαλε δύσκολα, αλλά εμείς μείναμε ενωμένοι κι όλοι είδαν ότι παλεύοντας ως ομάδα πήραμε μια μεγάλη νίκη υπό δύσκολες συνθήκες. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δουλεύουμε σωστά κι επίσης όπως φάνηκε χθες σε όλες τις θέσεις έχουμε επιλογές που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα. Μην ξεχνάτε επίσης ότι ξεκινήσαμε τη σεζόν χωρίς τους Στεφάνου, Ποτότσνικ, αλλά όλα τα παιδιά δούλεψαν και κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά τους».

Ο Ολυμπιακός έφτασε πλέον τις 11 νίκες (7 στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, 2 στο League Cup κι άλλες 2 στο Challenge Cup), ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Φοίνικα Σύρου ενώ το 13ο παιχνίδι του στη σεζόν θα είναι και το πιο ιδιαίτερο για τον Γιορντάνοφ καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Λέφσκι Σόφιας, την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

«Κάποιες φορές είμαι προληπτικός, αλλά τώρα δεν σκέφτομαι ότι είναι το 13ο ματς και πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός. Αυτό το ματς πάντως θα είναι πολύ παράξενο και ιδιαίτερο για μένα, αφού στη Λέφσκι ξεκίνησα, εκεί ανδρώθηκα κι όταν έφυγα ήμουν ο αρχηγός της ομάδας», είπε με λίγο μελαγχολικό ύφος ενώ θα βρει ως αντιπάλους τους πρώην του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Κρίστο Τσβετάνοφ, Κράσιμιρ Γκαϊντάρσκι: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, αλλά θα το κάνουμε τις επόμενες ημέρες και θα αρχίσουμε τις πλάκες. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε δύσκολο έργο γιατί η Λέφσκι έχει πολύ καλή ομάδα».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα του συνεχίζει αήττητη την πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Βούλγαρος διαγώνιος ξεκαθάρισε ότι: «Ναι μεν χαιρόμαστε, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το κάθε ματς, για να παίζουμε καλό βόλεϊ. Όμως το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς είναι τα πλέι οφ κι εκεί θέλω να είμαστε έτοιμοι και γιατί όχι να είμαστε αήττητοι».


πηγή: volleyleague.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ