1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2016 23:32

Γκιζάνης: «Αδιάφορες ομάδες δίνουν παιχνίδια»

Σοβαρές καταγγελίες ακούστηκαν από στόμα του Βασίλη Γκιζάνη. Ο πρόεδρος της Ορεστιάδας μίλησε στο Ράδιο Έβρος και έκανε λόγο για «περίεργα αποτελέσματα στην VolleyLeague» και για «αδιάφορες ομάδες που δίνουν παιχνίδια». Επίσης αναφέρθηκε την μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει αύριο μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.
Το «σκάνδαλο»

Αρχικά χαρακτήρισε «σκάνδαλο» το γεγονός ότι η Ορεστιάδα αγωνίστηκε την Κυριακή με την Κηφισιά κα όχι Σάββατο: « Το σκάνδαλο δεν είναι ότι παίζουμε Τετάρτη με τον Φοίνικα Σύρου, αλλά ότι παίξαμε Κυριακή με την Κηφισιά. Αυτό για μένα ήταν ένα απαράδεκτο γεγονός το οποίο θα το καταγγείλουμε. Η Κηφισιά αρνήθηκε να γίνει ο αγώνας το Σάββατο με την πρόφαση ότι είχε αγώνα μπάσκετ, ενώ μας έδωσε προπόνηση την ίδια ώρα (19.30 με 21.00). Πρέπει να μας εξηγήσει η ΕΣΑΠ για πιο λόγο συνέβη αυτό».

«Ομάδες που δίνουν αγώνες»

Στη συνέχεια κατήγγειλε ομάδες, ότι δίνουν παιχνίδια: « Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι. Έχουν συμβεί κι άλλα πολλά στο πρωτάθλημα. Εμένα δεν με φοβίζουν αυτά γιατί έχω μάθει να ζω μαζί με αυτούς τους κυρίους. Υπήρξαν πολλά περίεργα αποτελέσματα. Με 22 βαθμούς δεν έπεσε καμία ομάδα, ούτε κινδύνευσε. Φέτος έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Κάποιες ομάδες που ήταν αδιάφορες, έδωσαν παιχνίδια... από δω και από κει, και αυτή τη στιγμή καλείται η Ορεστιάδα, όχι να παίξει την κατηγορία, γιατί δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε, αλλά να είμαστε σε μια θέση που δεν πρέπει να είμαστε.

Αύριο θα πρέπει να είμαστε όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας  και την ιστορία μας. Να πάρουμε τη νίκη και άλλη μια στον Εθνικό και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να τελειώσει η συζήτηση. Έχω βαρεθεί  τόσο καιρό να ακούω για συνομωσίες».


«Παίζουμε στο σπίτι μας, δεν φοβόμαστε»

Ωστόσο τόνισε ότι σέβεται τον Φοίνικα Σύρου, αλλά θέλει να νικήσει η ομάδα του: «Ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα, την οποία σεβόμαστε και θεωρούμε ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Όμως και η δική μας είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά υστερεί στον πάγκο. Όπως ξέρετε έχουμε κληρονομήσει πάρα πολλά χρέη από το παρελθόν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια αξιόλογη ομάδα και στον πάγκο.

Όσους βαθμούς διαφορά και αν έχουμε, παίζουμε στο σπίτι μας. Παίζουμε στο «Νικος Σαμαράς», έχουμε μια αξιόλογη ομάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πρέπει να κερδίσουμε για να δώσουμε απαντήσεις σε κάποιους κυρίους που νομίζουν ότι τα παιχνίδια γίνονται έξω από το γήπεδο».

Η εκδήλωση με… ανακοίνωση

Επίδης μίλησε για την εκδήλωσε που θα κάνει ο ΑΟΟ μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα,αλλά και την μεγάλη συνεργασία που θα ανακοινώσει: «Η εκδήλωση είναι μια σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των φιλάθλων, των χορηγών, του ΔΣ και της ομάδας. Έχουμε να ανακοινώσουμε μια πάρα πολύ μεγάλη συνεργασία με έναν κολοσσό της Ευρώπης και του κόσμου. Θα είναι μια βραδιά γιορτής, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα. Είναι μια βραδιά γιορτής για να τιμήσω τους χορηγούς που βοηθούν να στέκεται η ομάδα στην Α1. Αν δεν ήταν οι χορηγοί της πόλης μας, η ομάδα δεν θα μπορούσε να παίξει στην Α1. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λειτουργούν αρνητικά, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν. Δεν ήθελα να κάνουμε έναν χορό όπως κάνουν όλοι. Ήθελα να το πάμε ένα βήμα παραπάνω».

Οι ακαδημίες και ο πολυπόθητος τίτλος

Τέλος αναφέρθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου: «Έχουμε ένα απίστευτο ρεκόρ. Διατηρούμε το αήττητο στους παμπαίδες, να μην το γιορτάσουμε; Έχουμε τους παίδες που είναι ένα βήμα πριν τα τελικά. Να μην το γιορτάσουμε; Έχουμε το πινγκ πονγκ και τον στίβου που έχουν επιτυχίες.  Το σκάκι και το τένις έχουν πολλά παιδιά.

Δεν είναι μόνο το βόλεϊ. Το βόλεϊ είναι η βιτρίνα και η περηφάνια μας, αλλά έχουμε κι άλλα αθλήματα. Ο Αθλητικός Όμιλος, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι, είναι η ιστορία της πόλης. Είναι ταυτισμένος με την πόλη.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Αυτά που χρωστάει ο ΑΟΟ θα τα πληρώσει, γιατί είμαστε εδώ εγγυητές. Δεν κάναμε άλλη ομάδα. Είμαστε εδώ. Με την πράσινη φανέλα και την δάδα στο στήθος. Πίστη, καθήκον και απέραντη αγάπη.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό και στην Κηφισιά έπαιξαν 3 παιδιά που είναι κάτω από 15 χρονών. Ο Κανταρίδης έκανε ατομικό μπλοκ στον Γιοβάνοβιτς. Ο Τσιουτσιουλούδης έκανε ατομικό μπλοκ πάνω στην διαγώνιο του Παναθηναϊκού, τον Φερέιρα. Για μένα αυτά είναι τα κέρδη της ομάδας.

Αυτή η δίψα μας δεν θα σταματήσει αν δεν φέρουμε στον ΑΟΟ έναν τίτλο. Αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Εκεί θα σταματήσουμε».

Media

4 σχόλια

  • Comment Link didimotichobluz Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 16:23 posted by didimotichobluz

    μήπως δεν φταίνε οι αθλητές αλλά τρέχει κάτι άλλο στα γύφτικα εκεί στην Ορεστιάδα και η ομάδα χάνει; Μήπως κάτι ξέρει η διοίκηση αλλά το κάνει γαργάρα γιατί δεν την συμφέρει να το μάθει ο φίλαθλος κόσμος της πόλης που στηρίζει την ομάδα και αν το μάθει θα γίνει πανικός. Λέω μήπως;

  • Comment Link AOOFAN Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 08:00 posted by AOOFAN

    Γκιζάνη μην τα βάζεις μόνο με διαιτητές!!!! Δες λίγο τι γίνεται και ε την ομάδα...Είναι 1-2 παίχτες που το μόνο που κάνουν στην Ορεστιάδα είναι Dolve vita...... Για αυτό κοίτα μπροστά σου τι γίνεται.....

  • Comment Link volleyman Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 21:52 posted by volleyman

    Ανθρωπέ μου άν σε καλέσει κανένας εισαγγελέας γιαυτά που λες ΠΩΣ θα τα αποδείξεις;
    Που πας να μπλέξεις κι εσύ ο ίδιος και ο σύλλογός σου και το βόλει;
    Μήπως νομίζεις ότι είσαι κανένας..ποδοσφαιροπαράγοντας και έχεις το..ακαταλόγιστο;
    Ελεος! Μαζέψου!

  • Comment Link Χρήστος Ορεστιάδα Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 10:21 posted by Χρήστος Ορεστιάδα

    Μπράβο ρε Βασίλη!Πέστα!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ