1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2016 23:35

Αρσενιάδης: «Μεγάλο επίτευγμα η δεύτερη θέση»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στην Ορεστιάδα:
«Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι παρότι η Ορεστιάδα έκανε πολλά λάθη. Παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη που μας εξασφαλίζει και μαθηματικά την 2η θέση που είναι για μας ένα μεγάλο επίτευγμα. Μπράβο στην ομάδα και στα παιδιά ατομικά για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Στα δύο ματς που απομένουν θα παίξουμε για τις πιθανότητες ακόμα και για την πρώτη θέση».

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ είπε:«Η Κηφισιά σήμερα έπαιξε καλά σε αντίθεση με την ομάδα μου που δεν είχε καλή απόδοση. Έχουμε προβλήματα με τους τραυματισμούς, ενώ την ίδια στιγμή δύο παίκτες μας υπηρετούν στον στρατό. Κοιτάμε το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο».

Ο λίμπερο της Ορεστιάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε:«Δυστυχώς δε μας πήγε τίποτα καλά. Ήταν μία κακή μέρα για την ομάδα μας και πλέον οι αγώνες με τον Φοίνικα και τον Εθνικό είναι μονόδρομος για μας. Πρέπει να νικήσουμε για να μείνουμε μέσα στην 8αδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ