1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2016 14:06

Φιλική νίκη η Παναχαϊκή, 3-1 την Ολυμπιάδα

Φιλική νίκη πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία επικράτησε με 3-1 (25-19, 22-25, 26-24, 25-23) σετ της Ολυμπιάδας σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ταραμπούρα.
Στο φιλικό παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν καθόλου από πλευράς Παναχαϊκής οι Ρουμελιώτης, Σαρικείσογλου και Βάλτερ οι οποίοι ξεκουράστηκαν με τον Γιώργο Λυκούδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και να κάνει διάφορες δοκιμές ενόψει της συνέχειας και του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παμβοχαικό που θα γίνει το επόμενο Σάββατο στο Βραχάτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Ηταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι το οποίο έγινε προκειμένου να κρατήσουμε αγωνιστικό ρυθμό. Η Ολυμπιάδα έχει αξιόλογους παίκτες και από την πλευρά μας προσπαθήσαμε για το καλύτερο και φυσικά δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να μείνουν ζεστοί ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Λυκούδης): Λιβαθηνός, Ντονάς, Κωστόπουλος, Βασιλάκος, Τόρρες Μαυραγάνης /  Μ. Ρουμελιώτης (λ), Ιταλο (λ), Χρηστιάς, Γεωργακόπουλος, Βλαχοστάθης, Καραμπέρης,  
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φιλίππου, Γεράνιος, Γεωργάτος, Χασάπης, Ντόντης, Ράπτης/ Κόζης (λ), Βαλουξής, Αυγέρος, Γεωργακόπουλος, Χριστόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ