1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2016 18:18

Σύλλας: «Τα σωματεία ζήτησαν να παίξουν αργά»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ και πρόεδρος της ΚΕΠ ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας αναφέρθηκε στον ορισμό των αγώνων του φάιναλ-4 εφήβων σε δύο διαφορετικά γήπεδα σχεδόν με ίδια ώρα έναρξης.

«Η τοποθέτηση του volleynews.gr θεωρώ πως αδικεί την προσπάθεια που κάνουμε στην ΕΣΠΑΑΑ στο θέμα της διοργάνωσης του φάιναλ-4 εφήβων. Δεν υπάρχουν "prive" αγώνες. Είμαι σε καθημερινή επαφή με τους εκπροσώπους των σωματείων. Επειδή υπάρχουν μαθητές και σπουδαστές που έχουν υποχρεώσεις μέχρι το απόγευμα, τα ίδια τα σωματεία μου ζήτησαν οι ώρες να είναι αργά ώστε να προλάβουν όλοι και να μην έχουν απουσίες αθλητών. Κατανοώ πως δεν είναι και το καλύτερο. Σίγουρα όλοι πρέπει να τρέχουμε από το ένα γήπεδο στο άλλο, ωστόσο, βάλαμε σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των σωματείων και κυρίως των αθλητών και των γονιών τους. Οι δύο τελικοί θα γίνουν κανονικά την Κυριακή στο γυμναστήριο του Πανερυθραϊκού. Με την ευκαιρία καλώ τους φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες για αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον», μας είπε ο Χρήστος Σύλλας.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΠΑΑΑ
Τρίτη 2 Φεβρουαρίου
Γυμναστήριο Πανερυθραϊκού 20.00: Πανερυθραϊκός - ΑΟΝ Βύρωνας
Γυμναστήριο Πανελληνίου 19.00: Πανελλήνιος - Κολλέγιο Αθηνών
ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΠΑΑΑ
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
Γυμναστήριο Πανερυθραϊκού
Μικρός τελικός - 17.00
Τελικός - 19.00

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ