1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2016 19:23

Ο Νίκος Ρουμελιώτης «Στο Φιλέ»

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Νίκος Ρουμελιώτης.
O έμπειρος άσος, θα αναφερθεί στη νίκη της ομάδας του επί της Ορεστιάδας, θα μιλήσει για την πορεία της Παναχαϊκής και για το πως βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, ενώ θα σχολιάσει και όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ.

Επίσης «Στο Φιλέ» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες οι λεπτομέρειες από την 14η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα, έτσι όπως την κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, θα αναλύσει τις φάσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ