Εκτυπώστε τη σελίδα
16-12-2015 16:33

Το παράπονο του Κώστα Ναλπάντη: «Οι αδιάφοροι παράγοντες»

Ο Κώστας Ναλπάντης είναι προπονητής στην ομάδα εφήβων του Άρη η οποία στη θεωρία είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ αλλά και για μία διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, τους παίκτες του αλλά και τον Άρη ο κακός αγωνιστικός προγραμματισμός της ΕΠΕΣΘ έπληξε ανεπανόρθωτα την προσπάθεια του. Τρεις παίκτες της ομάδας του, ο Μήλης, ο Κουτσονίκας και ο Μούχλιας αγωνίζονται και στην ανδρική ομάδα. Οι τρεις αθλητές κλήθηκαν να ακολουθήσουν την αποστολή της ανδρικής ομάδας στον αγώνα του Άρη με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή και δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα.

Παρότι το πρόγραμμα της ΕΣΑΠ ήταν γνωστό για τον αγώνα Παναχαϊκή - Άρης και ζητήθηκε αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι του εφηβικού πρωταθλήματος Αίας Ευόσμου - Άρης, η ΕΠΕΣΘ δεν άλλαξε ποτέ τον αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν ο Αίας να νικήσει εύκολα με 3-0 και ο Άρης να χάσει ουσιαστικά τη σεζόν. Ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος δεν έδωσε κάποια πειστική απάντηση. Το τραγελαφικό είναι πως στην ομάδα του Άρη αγωνίζεται και ο υιός του προέδρου της ΕΠΕΣΘ Χρήστος Ντινόπουλος.

Ο Ναλπάντης μιλώντας στο volleynews.gr εξέφρασε το παράπονο του, την απογοήτευση του αλλά και την αγανάκτηση του για την αδιαφορία των παραγόντων του ελληνικού βόλεϊ: «Μετά από τόσα χρόνια στο βόλεϊ συνεχίζουν να με πικραίνουν τα ίδια πράγματα. Κακός προγραμματισμός και παράγοντες που δεν καταλαβαίνουν το ρόλο τους και τη σημασία των πράξεων τους. Φυσικά και δεν έχουμε πρόβλημα να χάσουμε από τον Αίαντα αλλά αυτό που θέλαμε ήταν να παίξουμε ως ίσο προς ίσο. Η μισή ομάδα μου κλήθηκε να παίξει στην επαγγελματική. Κάναμε εγκαίρως το αίτημα μας και δε μας απάντησε κανείς. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγμα ειδικά σε μία περίοδο που θέλουμε να υποστηρίξουμε τα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων. Η απογοήτευση και των τριών παιδιών που βρίσκονταν με την ανδρική ομάδα στην Πάτρα και των υπολοίπων που διασυρθήκαμε στον Εύοσμο είναι τεράστια. Ορισμένοι γονείς σκέφονται να σταματήσουν τα παιδιά τους. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και αν θέλουμε το βόλεϊ να αποκτήσει και πάλι αθλητές θα πρέπει να ασχοληθούμε όλοι σοβαρά και οι αδιάφοροι παράγοντες να σταματήσουν να μας ταλαιπωρούν».