1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2015 11:37

Η Volleyleague πάει Σύρο με Blue Star Ferries

Οι ομάδες της Volleyleague έχουν έναν νέο συμπαραστάτη για τη σεζόν που έρχεται. Τα ταξίδια πλεον από και προς τη Σύρο θα κοστίζουν λιγότερο, χάρη στην έκπτωση που προσφέρει η Blue Star Ferries.
Η ανακοίνωση

Η «Volley League Πάμε Στοίχημα» ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη BLUE STAR FERRIES για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Η BLUE STAR FERRIES, σταθερός υποστηρικτής του Ελληνικού αθλητισμού, στηρίζει το Εθνικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Α1 Ανδρών, παρέχοντας έκπτωση στις μετακινήσεις των αθλητικών αποστολών και των, από Πειραιά προς Σύρο με επιστροφή, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Για την BLUE STAR FERRIES, ο αθλητισμός αποτελεί καθοριστικό παράγοντα εκγύμνασης όχι μόνο του σώματος αλλά και του πνεύματος, καθώς προάγει υψηλές αξίες και ιδανικά διδάσκοντας την ευγενή άμιλλα και την προσπάθεια υπέρβασης των προσωπικών ορίων του ατόμου.

H BLUE STAR FERRIES, μέλος της ATTICA GROUP, διαθέτει 9 σύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία και δραστηριοποιείται στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές πραγματοποιώντας δρομολόγια όλο τον χρόνο στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, την Κρήτη και τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου.

H ΕΣΑΠ ευχαριστεί τη BLUE STAR FERRIES, η οποία με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας ενισχύει μέσω της χορηγικής της υποστήριξης, την προσπάθειά της ΕΣΑΠ για ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα, αγωνιστικά και οργανωτικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ