1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-10-2015 21:56

Ο Γεωργίου, ο Παμβοχαϊκός και το... διάβασμα

Ο νεαρός πασαδόρος του Παμβοχαϊκού, Άγγελος Γεωργίου μίλησε για την ομάδα, τους στόχους και την καθημερινότητά του.

Δεύτερη χρονιά στην επαγγελματική ομάδα του Παμβοχαϊκού από την αρχή της προετοιμασίας, ποιες οι εντυπώσεις σου σε σχέση με πέρυσι;

«Οι εντυπώσεις φέτος όπως και από την περσινή χρονιά είναι οι καλύτερες. Γίνεται πολύ σωστή δουλειά στο γήπεδο και το κλίμα είναι ευχάριστο. Ξεκινάμε με καλή ψυχολογία και πολλές προσδοκίες τη νέα σεζόν».

Ποιο είναι το ημερήσιο πρόγραμμά σου τώρα που άρχισαν και τα σχολεία, και πώς τα καταφέρνεις;

«Έπρεπε να προσαρμόσω τα φροντιστήρια παράλληλα με το σχολείο και τις προπονήσεις, οπότε και κάθε μέρα πριν από την προπόνηση έχω κάποιο μάθημα, ενώ μετά την προπόνηση έχω το χρόνο να διαβάσω τα του σχολείου».

Ποιο στόχο έχεις για το μέλλον σου, αλλά και ως αθλητής του βόλεϊ;

«Στόχος μου μετά το σχολείο είναι να περάσω σε κάποια σχολή που μου αρέσει και παράλληλα να συνεχίσω το βόλεϊ στην πόλη όπου θα μένω».

Πώς βλέπεις την ομάδα φέτος;

«Η ομάδα μας φέτος αποτελείται από έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες. Ο καθένας μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για να διεκδικήσουμε τους στόχους της φετινής χρονιάς».

Πιστεύεις ότι η πρόοδος σου στο βόλεϊ και η συμμετοχή σου στην πρώτη ομάδα του Παμβοχαϊκού θα αποτελέσει κίνητρο για άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το βόλεϊ;

«Θέλω να πιστεύω πως ναι, θα αποτελέσει κίνητρο για άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα, που έχει ανάγκη από νέα παιδιά. Επίσης, πιστεύω πως θα αποτελέσει κίνητρο για τα παιδιά που ασχολούνται ήδη με το άθλημα να συνεχίσουν την προσπάθεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ