Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-09-2015 20:53

Παπαδημητρίου: «Θα βρεθεί λύση για τη συμμετοχή μας»

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου επέστρεψε έπειτα από πολλά χρόνια στον Ηρακλή και θα καλύψει τη θέση του λίμπερο, στη νέα, νεανική και αμιγώς ελληνική ομάδα που δημιούργησε ο Χρήστος Πάτρας.

Ο Έλληνας λίμπερο, ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες που έμαθαν τα μυστικά του βόλεϊ στις ακαδημίες του συλλόγου και μάλιστα είχε συμμετάσχει και στην αντρική ομάδα, πριν αποχωρήσει.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια εκτός από αθλητής σάλας, είναι και του μπιτς βόλεϊ και μάλιστα εκ των κορυφαίων, αφού μετράει αρκετές κατακτήσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων, όντας μέλος και την Εθνικής μας ομάδας.

Ο ίδιος μίλησε στην «BlueArena» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα αποτελεί και πάλι μέλος του Ηρακλή.

Θοδωρή, πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά και πάλι εδώ, στον Ηρακλή...

«Όντως. Έφυγα πολύ νεαρός από την ομάδα και επιστρέφω σε αυτή, γεμάτος από εμπειρίες και όρεξη για να προσφέρω πράγματα, τα οποία δεν μπόρεσα, το διάστημα που ήμουν και πάλι εδώ».

Τα συναισθήματα της επιστροφής σου;

«Είμαι χαρούμενος. Στον Ηρακλή έμαθα το βόλεϊ, με το βόλεϊ του Ηρακλή, το άθλημά μας συνολικότερα πήρε τα πάνω του και χαίρομαι που αποτελώ και πάλι μέλος της ομάδας, που ουσιαστικά έβαλα μέσα μου το μικρόβιο του αθλητισμού».

Επιστρέφεις σε μία δύσκολη συγκυριακά χρονιά, με την συμμετοχή της ομάδας για την ώρα να είναι αβέβαιη.

«Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τα εξωαγωνιστικά, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας κομμάτι. Αυτό της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα, είναι η αλήθεια πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή μας στη Volleyleague, όμως πιστεύω θα βρεθεί η λύση».

Οι στόχοι σου για τη φετινή χρονιά;

«Οι άνθρωποι της διοίκησης μαζί με τον κ. Πάτρα, δημιούργησαν μία ομάδα με Έλληνες παίκτες. Για στόχους δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα, όμως ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα βλέπει μία ομάδα παθιασμένοι, που θα «μάχεται» για κάθε μπάλα, για κάθε επαφή, για κάθε πόντο».

Δώσατε και τα πρώτα σας φιλικά;

«Ναι, αν και νωρίς ακόμα τα φιλικά αυτά ήταν μία καλή ευκαιρία να δούμε το που βρισκόμαστε. Σίγουρα έχουμε δουλειά μπροστά μας, όμως είμαστε σε καλό επίπεδο».

Θοδωρή, νέα θέση για σένα από φέτος. Αυτή του λίμπερο...

«Έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν. Είναι μία θέση που την ξέρω μου αρέσει. Το μπιτς βόλεϊ με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό και ειδικότερα στο κομμάτι της τεχνικής».

Πηγή: bluearena.gr

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link ROMA 2006 Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 19:05 posted by ROMA 2006

    σίγουρα θα βρεθεί. Υπάρχει ο μέγας μουσάτος κοντός ο άλλος μέγας γυαλάκιας, ο κοτσίδας, ο καφετζής, ο μπαμπάς του παίκτη και τόσοι άλλοι. Με τέτοια τσακαλάκια δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί λύση. Αφού ακόμα και το 30% σε 70 δόσεις έχουν την πρόθεση να πληρώσουν οι άπλες. Μιλάμε για τέτοια άπλα. Τέτοιο κούρεμα 70% ούτε ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης δε μπορούν να κάνουν. Αλήθεια πολύ θα θέλαμε να μαθαίναμε τι σκέφτονται οι αθλητές που έρχονται στην ομάδα γι αυτό που προτείνει η ας πούμε "διοίκηση" σε άλλους συναδέλφους σας. Συμφωνείτε; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους; Θα δεχόσασταν; εεεεεεε;

  • Comment Link 40ΕΚΚΛΗΣΙΩΤΗΣ Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 18:59 posted by 40ΕΚΚΛΗΣΙΩΤΗΣ

    πίστευε και μη ερεύνα φίλε μου. Αφού πείστηκες ότι θα βρεθεί λύση έτσι χωρίς αποδείξεις, μπράβο σου. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πιστέψει κανείς ότι οι τύποι που λένε ότι ασχολούνται θα βρούνε λύση. Και μιας και μίλησες για διοίκηση της ομάδας μπορείς σε παρακαλούμε να μας πεις κι εμάς ποιοι είναι έτσι για να μάθουμε; Γιατί από ότι ξέρουμε δεν υπάρχει ακόμα και αν θα υπάρξει. Μην κοιτάς ποιοι σου μιλανε και τι σου λένε. Μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι αυτοί είναι διοίκηση αφού ούτε ο ΓΣ ούτε το νέο ΤΑΑ έχουν διοίκηση ούτε καν πρωτοδικείου για τον ΓΣ ούτε καν έχει συγκροτηθεί στο νέο ΤΑΑ. Όποιος σου μιλάει σου μιλάει στο κουτουρού, δεν ξέρουν τι τους γίνεται και το χειρότερο τι θα γίνει με την ομάδα. Αν πάρει αδεια θα σκάσουν μύτη κορδωμένοι αν δεν πάρουν μην τον είδατε τον Παναή. Κι όσο για την αμιγώς ελληνική ομάδα ας έκαναν κι αλλιώς. Πενία τέχνας κατεργάζεται λέει ο πάνσοφος λαός. Ε ρε χάλια, που είναι ρε σεις ο Ηρακλής μας;