1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-09-2015 20:10

Πανταλέων: «Μια γροθιά με τον κόσμο»

Στην...τρομερή σχέση που είχε ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του στάθηκε ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Σωτήρης Πανταλέων. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την Δευτέρα το απόγευμα (28/9) πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό, των τριών ομαδικών τμημάτων, με τον αρχηγό των «πρασίνων», Σωτήρη Πανταλέων να... στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει και της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ακολουθεί.

Ο 35χρονος κεντρικός άσος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προετοιμασία της ομάδας, στους.... ρεαλιστικούς στόχους που θέτει κάθε χρόνο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ενώ όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το στοιχείο που κάνει ιδιαίτερο το τμήμα, απάντησε: «Η τρομερή σχέση με τον κόσμο του»!

Νέα χρόνια, νέοι στόχοι. Πες μου δύο λόγια...

«Η νέα χρονιά όπως έχει θέσει η διοίκηση του συλλόγου, αλλά και το προπονητικό τιμ, είναι μια χρονιά, όπου ο στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη. Θεωρώ, πως έχουμε τις ιδανικές συνθήκες για να συμβεί κάτι τέτοιο γενικότερα στον Παναθηναϊκό, καθώς παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα μας, στους αθλητές, στους προπονητές. Θέτει στόχους ρεαλιστικούς, όπου με πολύ σκληρή δουλειά θα τους πετύχουμε».

Πώς κύλησε η προετοιμασία ενόψει και της νέα αγωνιστικής χρονιάς;

«Η προετοιμασία που κάναμε ήταν αρκετά σκληρή, έτσι όπως πρέπει να είναι, γιατί έρχονται δύσκολες υποχρεώσεις. Έχει γίνει μια μεγάλη ανανέωση στην ομάδα, για κάποιους λόγους έπρεπε να γίνουν, γιατί κάποια παιδιά δεν ήθελαν να συνεχίσουν στον σύλλογο. Ο σύλλογος από την πλευρά του, έπρεπε να βρει τους αντικαταστάτες. Έτσι, με τις ανάλογες κινήσεις, η ομάδα ενισχύθηκε με κατάλληλους αθλητές και αυτό που μένει πλέον είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα στο γήπεδο, με μαχητική ψυχή, όπως ζήτησε ο πρόεδρος, για να μπορέσουμε να φέρουμε αποτελέσματα ανάλογα με αυτά των προσδοκιών του κόσμου. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, μέσα από σκληρή δουλειά».

Σίγουρα για την περσινή επιτυχία συνέβαλλε και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Με την... ίδια συνταγή και φέτος;

«Το τεχνικό τιμ, είναι ίδιο με την περσινή χρονιά. Μας ξέρουνε και τους ξέρουμε καλά Έχουν συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένη φιλοσοφία να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και νομίζω ότι θα ακολουθήσουμε την παλιά -δοκιμασμένη- συνταγή, που είναι: Δουλειά, δουλειά, δουλειά!».

Ποια είναι πιστεύεις τα στοιχεία που κάνουν το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού ιδιαίτερο;

«Το βόλεϊ του Παναθηναϊκού πάντα είχε μία τρομερή σχέση με τον κόσμο, λόγω το ότι πέρασε πάρα πολλά στον "Τάφο του Ινδού" και αυτή η σχέση έχει αναθερμανθεί τα τελευταία 2-3 χρόνια που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της Κυψέλης. Πραγματικά ανυπομονώ να ζήσουμε στιγμές, όπως πέρυσι, και καλές-κακές, χαρές-λύπες, αλλά πάντα να είμαστε μια γροθιά με τον κόσμο. Και εγώ θέλω να το ξαναζήσω και να το ζω για όσα περισσότερα χρόνια μπορώ, αλλά πολύ περισσότερο τα νέα παιδιά που έρχονται στην ομάδα και είναι ενθουσιασμένα, που θα παίξουν μπροστά σε αυτόν τον κόσμο».

Πριν λίγες ημέρες ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισε να μετονομάσει τον «Τάφο του Ινδού» σε «Κλειστό Παύλου Γιαννακόπουλου».

«Ό,τι τιμή και να αποδώσουμε σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, και ειδικά στον κύριο Παύλο, είναι λίγο. Πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι ότι και κι αν πούμε, δεν μπορεί τίποτα να αντικατοπτρίσει την πραγματική προσφορά που έχουν προσφέρει στον σύλλογο. Έχω ζήσει σαν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, τρομερές στιγμές, αξέχαστες στιγμές με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, τις θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια και όλα αυτά οφείλονται στην "τρέλα" κάποιων ανθρώπων της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Πραγματικά,ξέρουμε πόσα τους οφείλει ο ανθρώπινος οργανισμός του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε φίλος του συλλόγου ξεχωριστά, πόσο όμορφα ένιωσε την ώρα που άκουγε αυτούς τους ανθρώπους με τόσο ανιδιοτέλεια και τόσο απλότητα, να λένε ένα απλό ευχαριστώ στον κόσμο για την τιμή που τους έκανε. Είναι φοβερό το συναίσθημα, για οποιονδήποτε Παναθηναϊκό να βλέπει αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίζουν να είναι στον σύλλογο και να προσφέρουν ακόμη».

Πηγή: panathinaikos24.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ