1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-09-2015 23:00

Η μεταγραφή που άργησε 13 χρόνια

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, Ανδρέας Ανδρεάδης, μίλησε στο pressaris για την απόφασή του να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», τους λόγους που τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη συμφωνία με τον Άρη που… άργησε 13 χρόνια!
«Η αλήθεια είναι πως είχα στα χέρια μου 2-3 προτάσεις, οι οποίες, ωστόσο, δεν με ικανοποίησαν. Αντιθέτως, με άφησε ικανοποιημένο η πρόταση του Άρη και έτσι είπα το ‘ναι’», επεσήμανε ο 34χρονος κεντρικός, για να σταθεί στο ότι: «Σίγουρα, μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Γιάννη Χαριτωνίδη στην ομάδα, που είναι φίλος μου. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής».

Επίσης, ο Ανδρέας Ανδρεάδης αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τον προσέγγισε ο Άρης, αφού και το 2002 βρέθηκε ένα βήμα πριν ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», αλλά τελικώς το «deal» δεν έγινε τότε.

«Επί προεδρίας του Θωμά Γιώτα τότε, με είχαν προσεγγίσει οι άνθρωποι του Άρη και ενώ ήμασταν πολύ κοντά, τελικά δεν δώσαμε τα χέρια, καθώς δεν τα βρήκαμε στον οικονομικό τομέα. Τότε, λοιπόν, προτίμησα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».

pressaris.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ