1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-09-2015 13:16

Διαψεύδει ο Πιπέργιας

Αίσθηση προκάλεσε ότι στη λίστα της ανακοίνωσης του ΠΑΣΑΠ ο οποίος επιδιώκει να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Ηρακλή στην Α1, βρίσκεται και ο Στέλιος Πιπέργιας, καθώς ως γνωστόν ο πρώην πασαδόρος του Άρη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους κυανόλευκους και έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί τους.
Η Bluearena επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος εξέφρασε την απορία του αλλά και τη δυσαρέσκεια του για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, εξηγώντας:

«Η ανακοίνωση αυτή βγήκε χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό, κανείς από τον ΠΑΣΑΠ δε με ενημέρωσε ότι θα βγει μια τέτοια ανακοίνωση με το όνομα μου μέσα», δήλωσε αρχικά, για να αποκαλύψει πως:

«Η δική μου δικαστική υπόθεση έχει ματαιωθεί μετά από δική μου εντολή στη δικηγόρο μου, οπότε κακώς βρίσκεται το όνομα μου σε αυτή τη λίστα που ανακοίνωσε ο ΠΑΣΑΠ.

Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον ΠΑΣΑΠ αλλά τώρα θα αναγκαστώ να ζητήσω να αφαιρέσουν το όνομα μου από την ανακοίνωση, καθώς η δική μου δικαστική υπόθεση έχει ματαιωθεί».

Bluearena.gr

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link ΜΟΝΟ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 10:23 posted by ΜΟΝΟ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

    ποιος επικοινώνησε; Η bluearena; Α το γνωστό οπαδοδημοσιογραφικό σαιτ που εδώ και 3 χρόνια που διοικούν οι άσχετοι τον ερασιτέχνη και τον έχουν διαλύσει δεν έχει γράψει ούτε μια λέξη για το κατάντημα. Εντάξει ρε τσακαλάκια μας πείσατε. Και γιατί επικοινώνησε το οπαδοδημοσιογραφικό σάιτ; Διοίκηση δεν υπάρχει να επικοινωνήσει με τον παίκτη με τον οποίο υποτίθεται έχει συμφωνήσει; Τι; Προφανώς και δεν υπάρχει και το ξέρουν πια όλοι. Γι αυτό και ο καθένας κανει ότι γουστάρει έτσι επειδή γουστάρει κι επειδή μπορεί. Από ανεύθυνους που πουλάνε μούρη πήξαμε. Από κανένα υπεύθυνο σύμφωνα με το καταστατικό και τους νόμους με συγκεκριμενο ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα ιδιότητα σύμφωνα με την οποία έχει δικαίωμα να υπογράφει έχουμε ; ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Εκεί στη bluearena ασχοληθείτε τώρα με το ποδόσφαιρο, το κάνατε το χρέος σας απέναντι στο βόλει. Όταν όμως το ποδόσφαιρο ήταν διαλυμένο κάθε μέρα 10 άρθρα για το βόλει γράφατε. Είστε κι εσείς συνυπεύθυνοι για το χάλι του συλλόγου να το ξέρετε.

  • Comment Link ΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 06:13 posted by ΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ

    έχει συμφωνήσει προφορικά; Γιατί όχι γραπτά; Αν δε συμφωνήσει τελικά θα συνεχίσει τη διαμάχη με την ομάδα. Υπήρξε πίεση προς τον παίκτη να βγει και να τοποθετηθεί; Ρε σεις μεγάλη πλάκα έχετε. Α , αν συμφωνήσεις και γραπτά κε Πιπέργια βγες και πες μας ποιος ήταν αυτός με τον οποίο συμφώνησες και ποιος υπέγραψε τη συμφωνία από την πλευρά της ομάδας. Μας τρώει η περιέργεια.

  • Comment Link ηρα μια ζωη Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 16:42 posted by ηρα μια ζωη

    δηλαδη θες να πιστεψουμε οτι ο πασαπ λειτουργησε απο μονος του ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ