1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-09-2015 18:43

Αγιασμός και παρουσίαση για τον Παμβοχαϊκό

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έγινε ο αγιασμός του Παμβοχαϊκού στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος», παρουσία των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, φίλων και γονέων.
Στην τελετή χοροστάτησε ο πάτερ Κυριάκος, εφημέριος του Βραχατίου και παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου καθώς και ο δήμαρχος, Αννίβας Παπακυριάκος, η αντιδήμαρχος, Μαρία Καλλίρη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της «Ανέλιξης» κύριος Σιάχος οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γεώργιος Λυκαργύρης και Λεωνίδας Στεργιόπουλος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος και ο πρόεδρος κύριος Μπάρτζης. Οι ομιλητές μετέφεραν μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της ανανεωμένης ομάδας, που στέκεται περήφανα για πέμπτη συνεχή χρονιά στα σαλόνια της υψηλής κατηγορίας. Τόνισαν όμως και την ανάγκη για στράτευση όλων των φιλάθλων και των παραγόντων της περιοχής, για να στηριχτεί το δύσκολο και δαπανηρό έργο.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων ακολούθησε παρουσίαση της ανδρικής ομάδας.

Το ΔΣ του Γ.Α.Σ.Παμβοχαικός ευχαριστεί ιδιαίτερα τους υποστηρικτές του συλλόγου «Δειπνοσοφιστές», «Ζαχαροπλαστεία Χαραλαμπίδη», «Άρτιον», «Μασκώτ», που με την ευγενική τους συνεισφορά συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της τελετής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ