1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-09-2015 11:33

Το χρώμα του χρήματος στον Άρη

Το ποσό των 9.000 ευρώ συγκεντρώθηκε από ανθρώπους που θέλησαν να βοηθήσουν οικονομικά το ΤΑΠ Άρης, προκειμένου αυτό να βγει από το τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει.
Τα χρήματα αυτά αναμένεται να δοθούν σε προκαταβολές σε παίκτες, ώστε να επισημοποιηθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το απόγευμα οι τέσσερις επιχειρηματίες, που βρέθηκαν για δύο μόλις μέρες στο «τιμόνι» του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία και έκαναν γνωστό πως «το ποσό που πληρώσαμε για να εξοφληθεί το χρέος προς την ΕΠΟ της προηγούμενης διοίκησης, γιατί αλλιώς η ομάδα δεν θα έμπαινε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ζητούμε από τη διοίκηση του ΑΣ να δοθεί ως δωρεά στο τμήμα Βόλλεϋ του Συλλόγου, που χρειάζεται τη βοήθεια όλων».

Πλέον, λοιπόν, ο Ερασιτέχνης καλείται να συγκεντρώσει το εν λόγω ποσό – που υπολογίζεται πως φτάνει τις 13.000 περίπου ευρώ – και να το δώσει στο «κιτρινόμαυρο» ΤΑΠ, ώστε να καλύφθουν κάποιες από τις ανάγκες του.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Κώστας Γκιρτζίκης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, που έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μέλκα, ενώ ο Ανδρέας Ανδρεάδης αναμένεται να βρίσκεται αύριο ή το αργότερο μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί.

Τέλος, σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα της παραμονής του Αργύρη Μαυροβουνιώτη στο ρόστερ του Άρη.

pressaris.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ