1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-09-2015 20:47

Χατζηηλιάδης: «Από μικρός θαύμαζα τον Ηρακλή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή έκανε στο Libero fm ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως πάντα θαύμαζε τον «γηραιό» και ότι πρέπει η ομάδα να δουλέψει πολύ. 
«Όλα πήγαν καλά, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα την οποία θαύμαζα από μικρός. Όλοι μας βλέπαμε από μικροί τα κατορθώματα του Ηρακλή στο βόλεϊ και σίγουρα όλοι θέλουμε να φορέσουμε αυτή τη φανέλα. Ο Ηρακλής έχει βολεϊκό κόσμο και ξέρει πολύ καλά το άθλημα.

Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξει. Θέλω να προσφέρω από την πλευρα μου, γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον προπονητή κι εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ευχής έργον είναι όλοι μας με το ελληνικό και νεανικό στοιχείο που διαθέτει η ομάδα να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο.

Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, να δουλεύουμε καθημερινά πρέπει και ελπίζω να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link OPOLE-BELGOROD-ROMA-SALONICA-PRAGA Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 06:27 posted by OPOLE-BELGOROD-ROMA-SALONICA-PRAGA

    κι εγώ από μικρός έμαθα τον Ηρακλή να πρωταγωνιστεί και δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το εξευτελιστικό σημείο να στήνει τέτοια ομαδα. Αλλά από την άλλη δεν με πειράζει γιατί αυτή η ομάδα δεν είναι ο δικός μας Ηρακλής είναι μια ομάδα με την επωνυμία Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 των Τσιργογιάννη, Πατσινακίδη και λοιπών κολληταριών της Πανελλήνιας λέσχης (χα χα) των 5 νοματαίων, του κυλικειάρχη, των οργανωμένων που αλλού κάνουν τουμπεκί κι αλλού βλαχομαγκιές, του παοκτζή από τις Καλαμαριές και τα Μουδανιά και του χαμηλού έως μέτριου επιπέδου του αγωνιστικού. Πράγματι δεν στενοχωριέμαι γιατί αυτός δεν είναι ο Ηρακλής με τον οποίο μεγαλώσαμε αλλά ένα μόρφωμα που αν θέλεις τη γνώμη μου θα ψάχνετε τον κόσμο με το κυάλι γιατί ο κόσμος αυτός που ξέρει από βόλει ξέρει ότι αυτός δεν είναι ο Ηρακλής του. Κι από το όνομα με το οποίο υπογράφω δείχνω ποιος είναι ο πραγματικός Ηρακλής γιατί αυτός ο δικός είναι ...............

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ