1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2015 15:31

Ανανέωσαν οι Μαυραγάνης, Καραμπέρης

Η Παναχαϊκή ανανέωσε τα συμβόλαια του Νίκου Μαυραγάνη και του Χρήστου Καραμπέρη.Οι δύο αθλητές είναι δικά της παιδιά καθώς έχουν ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.


Η ανακοίνωση

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Μαυραγάνη (2.01) και Χρήστο Καραμπέρη (1.90) οι οποίοι έχουν ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Νίκος Μαυραγανης (φώτο) είναι γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου του 1993, μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αλλά και διαγώνιος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια.

Ο Χρήστος Καραμπέρης είναι γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου του 1994, αγωνίζεται ως ακραίος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2 χρόνια.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους χορηγούς για να οριστικοποιήσει τις συμφωνίες της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ