1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2013 22:33

«Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν την ολική ανατροπή»

Φανερά ικανοποιημένος από την ανατροπή και τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Γιαμακίδης δήλωσε στο γραφείο τύπου του συλλόγου.
«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι για γερά νεύρα ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, νωθρά και χωρίς ενέργεια.  Παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία στο πρώτο σετ  αλλά κάποιες λάθος επιλογές μας στοίχισαν.  Τέλος καλό όλα καλά όμως. Στα πρώτα σετ δεν είχαμε καλή υποδοχή. Στη συνέχεια μπήκε ο Μαυροβουνιώτης και βελτιώσαμε την υποδοχή μας και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.  Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν την ολική ανατροπή», είπε τεχνικός του ΠΑΟΚ ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πλέον δύσκολα και έχουν τη δική τους σημασία. Σήμερα θα χαρούμε τη νίκη και από αύριο θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το ματς με τη Νίκη Αιγινίου καθώς κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν ένα μικρό τελικό».

Ο Μάκης Κανέλλος που έκλεψε την παράσταση με τα μπλοκ του στο 5ο σετ αλλά και με τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του αγώνα είπε: «Προσπαθώ να ζω κάθε ματς έτσι, ειδικά το ντέρμπι. Στα πρώτα δύο σετ ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να τα τελειώσουμε. Θέλω να πω, ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί έδειξαν χαρακτήρα. Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε κοντά στον Φοίνικα και να τον κερδίσουμε για να προσπεράσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ