1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2015 14:49

Μνήμες και συγκίνηση στο «κλουβί» της Ορεστιάδας (video)

Ήταν όλοι εκεί. Ο κόσμος, η μπάλα, ο δάσκαλος και οι αθλητής της Ορεστιάδας. Δύο ομάδες του ΑΟ Ορεστιάδας, η γενιά του 1985 και του 1995 αγωνίστηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.


Στο παλιό κλειστό της Ορεστιάδας, το γνωστό «κλουβί», αναδύθηκαν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας βόλεϊ της ακριτικής πόλης. Σε έναν ξεχωριστό αγώνα επίδειξης αγωνίστηκαν όσοι στελέχωσαν τις θρυλικές ομάδες της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90 τιμώντας τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων έδειχε ότι διασκεδάζουν την επανένωση των γενεών, αλλά το χαμόγελο έσβησε την στιγμή του πρώτου σερβίς. Όταν όλοι σώπασαν για το Νίκο Σαμαρά...

 Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο με την ομάδα του 1995  να παίρνει την νίκη εύκολα με 3-0 σετ. Με την ομάδα του 1995 αγωνίστηκαν και οι Γκαράς, Βλασακίδης που είναι εν ενεργεία αθλητές στην Volleyleague. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Γκαράς (λίμπερο του εφετινού πρωταθλητή ΠΑΟΚ) είχε συμπαίκτη τον μπαμπά του Γιώργο ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στην Ορεστιάδα. 

Τα σετ: 0-3 (20-25, 20-25, 12-25)

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 1985 (Καμπερίδης): Σταματόπουλος, Κυλίτσης , Σκαρλατίδης , Χασλαμαΐδης , Ντεβετούδης , Κωνσταντινίδης , Μοσχοφίδης , Κυριαζίδης , Πασαλίδης , Τεμελούδης , Σταυρόπουλος, Γκουτσίδης, Χαραλαμπίδης, Γ.Γκαράς, Δ.Γκαράς.

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 1995 (Τεκτονίδης): Γραμματικόπουλος , Κεμανετζής , Παπάζογλου , Βλασακίδης Τ. , Βλασακίδης Δ., Νεράντζης , Μπαρμπούδης , Τριανταφυλλίδης , Τοπαλίδης , Ντινούδης , Αρχοντίδης

Φωτογραφίες - video: ΡαδιοΈβρος

1.jpg2.jpgomada85.jpgtektonidis1.jpgmpanta.jpgtektonidis.jpgomada90.jpggram.jpgkamperidis.jpg


Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ