1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2015 13:03

Κωστόπουλος και... λατίνος οι επιλογές του Λυκούδη

Ο κύβος ερρίφθη για την ενίσχυση στην πίσω ζώνη της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Λυκούδη κινούνται για την απόκτηση δύο ακραίων. Του νεαρού Βασίλη Κωστόπουλο και ενός Λατίνου που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.
 Ο Βασίλης Κωστόπουλος είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες και την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό. Είναι 20 χρονών (γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1995) και έχει ύψος 1,95 μ. Εχει περάσει σε Σχολή στα ΤΕΙ στην Πάτρα, αλλά προτίμησε να παίξει και την φετινή σεζόν βόλεϊ. Η απόφασή του είναι τη νέα χρονιά να έρθει στην Πάτρα, να μείνει μόνιμα και να παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα στην Σχολή του (Πολιτικών Εργων Υποδομής) και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «κοκκινόμαυρους». Λογικά η Παναχαϊκή θα προχώρηση στην απόκτησή του και εφόσον όλα πάνε καλά θα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

Οσον αφορά στον ξένο ο Γιώργος Λυκούδης και ο Νίκος Ρουμελιώτης σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα. Εναν παίκτη που θα «δέσει» την πίσω ζώνη της Παναχαϊκής, θα μπορεί να προσφέρει στην υποδοχή και ταυτόχρονα θα μπορεί να δίνει λύσεις στην επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής και γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και σε αυτόν η Παναχαϊκή έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και περιμένει την απάντησή του. Ομως επειδή στο στρατόπεδο των «κοκκινόμαυρων» φοβούνται εμπλοκή άλλης ομάδας δεν δημοσιοποιούν το όνομά του και θα το κάνουν μόνο εάν στείλει πρώτα υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ