1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2013 23:03

«Ο Μπόγιαν ήταν εκπληκτικός, όλοι μου οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά την ολοκλήρωση της εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Αιγινίου.

 

«Περιμέναμε ότι η Νίκη θα μας δυσκολέψει. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το 2ο σετ όπου αν και προηγηθήκαμε στη συνέχεια χαλαρώσαμε και το κάναμε δώρο στο Αιγίνιο. Σοβαρευτήκαμε και ήρθε και η διάκριση καθώς φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Ο Μπόγιαν ήταν εκπληκτικός αλλά όλα τα παιδιά έκαναν την δουλειά τους, όπως ο Κοκκινάκης που είχε πρόβλημα στον ώμο, ο Στεφάνου, ο Σωτηρίου, ο Παπαδόπουλος, όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε». 

Ο κορυφαίος του αγώνα, διαγώνιος του Ολυμπιακού, Μπόγιαν Ιορντάνοφ (σημείωσε 41 πόντους) δήλωσε: «Δεν είναι σημαντικό το πόσους πόντους έβαλα αλλά η νίκη που καταφέραμε. Όπως στα τελευταία τρία παιχνίδια κάναμε λάθη που μας δυσκόλεψαν. Πρέπει να τα διορθώσουμε στην συνέχεια. Ξεκινάμε καλά αλλά χαλαρώνουμε στην συνέχεια. Είναι ο τέταρτος αγώνας που κερδίζουμε στο 5ο σετ. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να βελτιώσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ