1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-04-2015 21:01

«Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο»

Έτοιμοι για το παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ δηλώνουν παίκτες και προπονητής της Λαμίας, οι οποίοι παρουσιάζονται σίγουροι για τη νίκη. 

Ο προπονητής της Λαμίας, Θανάσης Κατσιγιάννης δήλωσε: «Το ματς με τη ΜΕΝΤ είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε καλή εμφάνιση, θα είμαστε καλύτεροι και θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της ομάδας για να πάρει το παιχνίδι».

Ο κεντρικός της Λαμίας, Κώστας Γκιρτζίκης δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το πιο κρίσιμο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Όλα τα παιδιά ξέρουν την κρισιμότητα του ματς κι όλοι θα είναι έτοιμοι για να δώσουν το 110% για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε πώς παίζει η ΜΕΝΤ και αυτή ξέρει πώς παίζουμε εμείς. Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να σωθεί η ομάδα. Αν πας για τα δύο σετ δεν κερδίζεις τίποτα. Σε κάθε ματς πρέπει να πηγαίνεις για τη νίκη, έτσι και σε αυτό. Το μόνο που μας φοβίζει είναι ότι παίζουμε εκτός έδρας. Απ' εκεί και πέρα πρέπει να εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας και να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο πως είμαστε καλύτεροι από τη ΜΕΝΤ και αξίζουμε να σωθούμε».

Ο ακραίος του Γυμναστικού, Στράτος Καββαδάς είπε:«Το παιχνίδι στη ΜΕΝΤ είναι ο τελικός για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο τουλάχιστον από τον δεύτερο γύρο και μετά προετοιμαζόμασταν. Θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα για όλα. Είναι τελευταίο παιχνίδι και πάμε να νικήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ