1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
30-03-2015 20:48

Συνάντηση Ταρνατόρου με Κοντονή και Συναδινό

Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον Γενικό Γραμματέα Τζούλιο Συναδινό είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος. Για περισσότερο από δύο ώρες συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ ενημέρωσε την αθλητική ηγεσία για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ, στα ΤΑΑ και συζητήθηκαν σοβαρά ζητήματα όπως η προώθηση στη Βουλή των όσων είχαν συμφωνηθεί με την προηγούμενη αθλητική ηγεσία και την τριμερή των φορέων του ελληνικού βόλεϊ (ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ).

Επίσης συζητήθηκαν θέματα βίας και πρόληψης, η μετατροπή των ΤΑΑ σε Ανώνυμες Εταιρείες, οι σχέσεις των ΤΑΑ. Η αθλητική ηγεσία υποσχέθηκε μέχρι το καλοκαίρι να περάσει τμηματικά τα όσα έχουν συμφωνηθεί και αφορούν στην επαγγελματική πετοσφαίριση και υποσχέθηκαν πως θα βρίσκονται κοντά στις εκδηλώσεις της ΕΣΑΠ, στους φορείς του αθλήματος, στα σωματεία και στους αθλητές.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος θα ενημερώσει τα μέλη της Ενωσης σε συμβούλιο που προγραμματίστηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 στην Αθήνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ