1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2015 13:15

Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στη Volleyleague (3-5/4)

Έγινε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση του προγράμματος του ομίλου της Β΄φάσης των μπαράζ ανόδου στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ. Από εφέτος είναι ένας όμιλος και οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν ισάριθμα εισιτήρια για το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-16. Οι αγώνες θα γίνουν 3-5 Απριλίου στη Λαμία. Το πρόγραμμα:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

1η αγωνιστική - Παρασκευή 3 Απριλίου 2015
Σ.Φ.Π.Χανίων - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση
Γ.Σ.Ηρακλής - Α.Σ.Πανερυθραϊκός
2η αγωνιστική - Σάββατο 4 Απριλίου 2015
Γ.Σ.Ηρακλής - Σ.Φ.Π.Χανίων
Α.Σ.Πανερυθραϊκός - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση
3η αγωνιστική - Κυριακή 5 Απριλίου 2015
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - Γ.Σ.Ηρακλής
Σ.Φ.Π.Χανίων - Α.Σ.Πανερυθραϊκός

*Οι ώρες θα ανακοινωθούν άμεσα από την ΕΟΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως σε αυτή τη φάση θα αγωνιστούν οι ομάδες που πήραν τις πρώτες θέσεις στους τρεις ομίλους της Α2 ανδρών και ο Πανερυθραϊκός που πήρε την πρώτη θέση από το τουρνουά ανόδου των δευτεραθλητών.

2 σχόλια

  • Comment Link fan volley Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 12:39 posted by fan volley

    Δωστε τους αγωνες στο Star Kεντρικης Ελλαδας ωστε να δουμε τους αγωνες μεσω του Οτε tv.Ειναι απλα τα πραγματα κυριοι της Εοπε.

  • Comment Link VOLLEYFAN...NTAROS Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 19:57 posted by VOLLEYFAN...NTAROS

    ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (όχι άλλo Μαρκόπουλο PLS), ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ; ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ. ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ... ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ; ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ