1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2013 16:59

Δημήτρης Αυλίδης: «Η Νίκη αξίζει να μείνει στη Βόλεϊ Λιγκ»

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Νίκης Αιγινίου θα κάνει σε λίγη ώρα ο Γιάννης Μέλκας στη θέση του Θανάση Στράντζαλη που παραιτήθηκε και αποχώρησε μετά την χθεσινή προπόνηση. Είναι η δεύτερη αλλαγή προπονητή σε ομάδα της Volleyleague ΟΠΑΠ εντός της περιόδου 2012-13 μετά την περίπτωση του Γιάννη Μέλκα στον ΠΑΟΚ.

Mάλιστα ο Γιάννης Μέλκας θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο της Νίκης Αιγινίου Δημήτρη Αυλίδη ο οποίος δήλωσε στο volleyleague.gr για την αλλαγή του προπονητή:

«Βρεθήκαμε σε δύσκολη όσο και δυσάρεστη θέση να πάρουμε απόφαση για αλλαγή προπονητή. Μετά τις εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες η ομάδα χρειάζονταν ένα σοκ, μια αλλαγή για να μπορέσει να συνέλθει στις έξι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Η Νίκη αξίζει και μπορεί να μείνει στην Βόλεϊ Λιγκ. Πετύχαμε πολλά με τον Θανάση Στράντζαλη και θα είναι πάντα κοντά στον σύλλογο. Πήραμε από κοινού την απόφαση και πολύ πόνο χωρίσαμε. Ως πρόεδρος του ΔΣ του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου οφείλω να ευχαριστήσω τον Στράντζαλη για τις υπηρεσίες του και για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σχετικά με την επιλογή του Γιάννη Μέλκα ο Δημήτρης Αυλίδης είπε: «Θεωρούμε τον Μέλκα έναν έμπειρο προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία και τις ομάδες από την πρόσφατη θητεία του στον ΠΑΟΚ και τον θεωρήσαμε τον καταλληλότερο για να αναλάβει άμεσα την ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακάρι να πετύχει το μεγάλο στόχο της παραμονής».

Πηγή: volleyleague.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ