Εκτυπώστε τη σελίδα
25-03-2015 22:41

Ο Ολυμπιακός 3-1 τα Χανιά και ο Κοΐστρα τρέχει με το... χρόνο

Mε τον Βίτσε Κοΐστρα να κάνει ντεμπούτο ως διαγώνιος στη θέση του Αμερικανού Κάρσον Κλαρκ που αποχώρησε, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΣΦΠ Χανίων με 3-1 σετ σε φιλικό που έγινε στο Ρέντη.
Βασικός πασαδόρος του Ολυμπιακού ήταν ο Θάνος Μαρούλης καθώς ο Κώστας Προύσαλης είχε άδεια για προσωπικό του θέμα και βασικοί ακραίοι αγωνίστηκαν Χριστοφιδέλης, Ντιάτσκοφ. O Koΐστρα (φωτό) μπορεί να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σαν διαγώνιος αλλά θα χρειαστεί ακόμα παιχνίδια για να ανεβάσει ρυθμούς και ο Ολυμπιακός δεν έχει και πολύ χρόνο.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου και η ομάδα της Κρήτης για τη Β΄φάση των μπαράζ ανόδου στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο Ολυμπιακός πήρε το 1ο, το 2ο και το 4ο σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Κοΐστρα, Μαρούλης, Γιούρισιτς, Τακουρίδης, Χριστοφιδέλης, Ντιάτσκοφ / Στεφάνου (λ), Βολουδάκης (λ), Σωτηρίου, Κοκκινάκης, Σφενδυλάκης.

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσουρής): Δελιπρίμη, Παπαδημητρίου, Ψάρρας, Φίνος, Πουλής, Κουτρουμπάκης / Πολυμερόπουλος (λ), Κατσαούνης, Χαραλαμπίδης, Καλογεράκης, Καπίρης.