1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2013 22:46

«Ανακατέψαμε όλη την κατηγορία», λέει ο Πάτρας για... δώρο μιλάει ο Μουστακίδης

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Φοίνικα Χρήστος Πάτρας μετά τη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται μια... ανάσα από την δεύτερη θέση. Από την άλλη, ο Θανάσης Μουστακίδης μίλησε για δώρο στον Φοίνικα με... αγάπη, αφού οι Εβρίτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες να πάρουν το ματς.

Ο προπονητής του Φοίνικα Χρήστος Πάτρας είπε: «Κάναμε κινήσεις ματ στον Εθνικό την στιγμή που έπρεπε να όταν έπρεπε. Κάναμε δώρο στον Εθνικό το πρώτο σετ με το μπλακ άουτ που πάθαμε στην υποδοχή. Πρέπει να δουλέψουμε για να μην έχουμε αυτά τα κενά διαστήματα. Από το 2ο σετ κλείσαμε σωστά τις αδυναμίες μας, ανέβηκε το μπλοκ με τον Τακουρίδη και ο Κουρνέτας έκανε πολύ καλό αγώνα. Παρότι η ομάδα αιφνιδιάστηκε με το νέο τραυματισμό του Κοβάσεβιτς έδειξε και την εμπειρία της. Ο Νικηφορίδης κάλυψε άριστα το κενό του και την κατάλληλη στιγμή κάναμε τις αλλαγές που έπρεπε όπως αυτή του Θάνου που μπήκε στο 20-22 του 4ου σετ και με τα σερβίς του έκανε τη διαφορά. Μπράβο στα παιδιά. Με τη νίκη αυτή ανακατέψαμε όλη την κατηγορία και ο Φοίνικας μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 2ης θέσης».

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Κάναμε μεγάλο δώρο στη Σύρο ένα καλό τρίποντο. Από τον Εθνικό με αγάπη. Τα καθοριστικά σημεία ήταν το 3ο και το 4ο σετ. Γυρίσαμε πολλές φορές το σκορ αλλά δεν τελειώσαμε τις εύκολες φάσεις για να πάρουμε τον αγώνα. Στο 3ο σετ ήμασταν μπροστά με 25-24 και στο 4ο σετ 22-20 αλλά έγιναν πολλά λάθη, ειδικά στην υποδοχή. Είμαι στεναχωρημένος γιατί τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζεις όταν πρέπει κι αφού ήδη έχεις δημιουργήσει μόνος σου τις προϋποθέσεις για τη νίκη».

Πηγή: volleyleague.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ