1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 20:57

Γιαμακίδης: «Κρατάμε τη νίκη και όχι και την εμφάνιση»

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 03/02 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 03/02 ©newsports.eu
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αριστείδης Γιαμακίδης, κάθε άλλο πρά ευχαριστημένος ήταν από την εμφάνιση της ομάδας του, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Γραφείο Τύπου της ομάδας.

 

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες ήταν κουρασμένες από τα ματς του κυπέλλου που έγιναν μεσοβδόμαδα. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού που ήταν ίσως πιο κουρασμένος γιατί είχε μία ημέρα λιγότερη να ξεκουραστεί. Παρόλα αυτά η εμφάνιση μας δεν ήταν καλή, πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Ενώ για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στη Μίκρα κόντρα στον Άρη, τόνισε: «Σε δηλώσεις τους οι παράγοντες του Άρη το χαρακτήρισαν ως τελικό και πράγματι έτσι είναι αφού κατά κάποιο τρόπο η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω για τον τελικό στόχο που είναι η είσοδος στην 4αδα και στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Από την πλευρά του ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, τόνισε: «Προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θέλαμε περισσότερο τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στη συγκέντρωση. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Μίκρα κόντρα στον Άρη, ένα τοπικό ντέρμπι, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ