1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 19:22

Συνάντηση προπονητών - διαιτητών στη Θεσσαλονίκη: Στόχος οι «ομοιόμορφες» διαιτησίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του «Παλέ ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των διαιτητών και των προπονητών προκειμένου να συζητήσουν θέματα του πρωταθλήματος, της διαιτησίας και της συμπεριφοράς των προπονητών.

Ανάλογη συνάντηση είχε γίνει προ δύο εβδομάδων στην Αθήνα. Από πλευράς προπονητών ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης, ο Γιώργος Γιάτσης (Άρης), ο Αντρέι Κράβαρικ (Ηρακλής), ο Θανάσης Στράντζαλης (Νίκη Αιγινίου) και ο Άρης Γιαμακίδης (ΠΑΟΚ).

Από την ΚΕΔ ήταν ο Βασίλης Αντωνούλης, ο Σταμάτης Μιχελινάκης και Χρήστος Λαδάς. Παρόντες ήταν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές της βορείου Ελλάδας, επόπτες και γραμματείς.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και εκ μέρους των προπονητών τέθηκε εκ νέου η πρόταση να συμβουλεύονται οι διαιτητές το βίντεο των αγώνων είτε μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης (αν είναι τηλεοπτική η αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ) είτε μέσω κλειστού κυκλώματος.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα πειθαρχικού δικαίου, συμπεριφοράς προπονητών και κανονισμών διαιτητών και συμφωνήθηκε πως η διαιτησία σε όλους τους αγώνες της Volleyleague ΟΠΑΠ πρέπει να είναι «ομοιόμορφη» σε όλα τα γήπεδα.

Πηγή: volleyleague.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ