1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2013 00:51

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΓΣ Λαμία–ΑΟ Κηφισιά (video)

Ο ακραίος του ΑΟ Κηφισιά, Θεόκλητος Καριπίδης και ο πασαδόρος του ΓΣ Λαμία, Μανώλης Δημητριάδης, μίλησαν στην κάμερα του lamiastar για την έκβαση της αναμέτρησης για την 16η αγωνιστική της Volleyleague. Δείτε επίσης τις δηλώσεις των δυο προπονητών, Κώστα Αρσενιάδη και Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Θεόκλητος Καριπίδης: «Νομίζω από την πλευρά μας κάναμε ένα νευρικό παιχνίδι, γιατί έγινε καλή προπόνηση, ήμασταν πλήρεις μετά από πολύ καιρό. Ισως να μπερδευτήκαμε λίγο με τις αλλαγές των ακραίων και δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε ένα στυλ παιχνιδιού. Όμως τα δυο στοιχεία που διακρίνω είναι το νευρικό παιχνίδι και η σωματική κούραση στο τέλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας, ακριβώς γιατί έκανε το αντίθετο από ότι εμείς, αν και είμαστε κοντά στην βαθμολογία έδειξε διάρκεια και προσπάθησε περισσότερο χρόνο για τη νίκη».

Μανώλης Δημητριάδης: «Τεράστια και σπουδαία νίκη για τον Γυμναστικό. Ήταν ένα ματς το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ. Όλη την εβδομάδα δουλεύαμε για αυτό. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε παίξει στο γήπεδό της, είχαμε χάσει αμαχητί θα το έλεγα. Έπρεπε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την ομάδα και να φύγουμε λίγο πιο ψηλά στην βαθμολογία, όπου πραγματοποιούμε τον πρώτο μας στόχο που είναι η παραμονή. Τώρα θα δούμε και τα υπόλοιπα ματς και θα δούμε όπου ψηλότερα μπορούμε να φτάσουμε».

Κώστας Αρσενιάδης: «Ηταν κακή ημέρα για μας βασικά. Κάποια ατού της ομάδας που περιμένουμε να αποδώσουν, να τραβήξουν την ομάδα δεν ήταν σήμερα σε καλή ημέρα. Ομολογουμένως η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, απέναντι σε μια ομάδα μέσα στην έδρα της, που είναι τόσο μαχητική και έχουμε και οι δυο ομάδες τους στόχους τους συγκεκριμένους, να μπουν στην οκτάδα να σώσουν την κατηγορία. Εντάξει η Λαμία ίσως να έχει μεγαλύτερη φιλοδοξία από εμάς, αλλά και εμείς είμαστε φιλόδοξοι. Θέλουμε ακόμα δουλειά, δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Ίσως ήταν μια νίκη που μας δίνει πλεονέκτημα για τον στόχο μας που είναι η παραμονή της ομάδος, για μια ακόμη χρονιά, για ένατη συνεχή χρονιά στην κατηγορία. Και μάλιστα ήρθε με ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί πράγματι ταλιπωρηθήκαμε με την απόδοσή μας τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μου και όλη την εβδομάδα και μέσα στο παιχνίδι ανέβασε στροφές, βρήκαμε αυτά που μας έλειπαν κυρίως στον επιθετικό τομέα και κρατήσαμε πάρα πολύ καλά τα σταθερά αμυντικά μας στοιχεία. Και νομίζω πως εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι. Γενικά ήταν μια υπέροχη μέρα και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μετά το κάλεσμα όλης της εβδομάδας, εμφανίστηκε στο γήπεδο, μας στήριξε και μας έδωσε ώθηση. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του, τον ευχαριστούμε πολύ, είναι ένας παίκτης παραπάνω για εμάς. Και όταν ο κόσμος, όπως σήμερα, είναι τόσο ενθουσιώδης, δεν έχουμε και εμείς τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε με όσον το δυνατόν καλύτερη απόδοση». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ