1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-02-2015 22:59

Μουστακίδης: «Πρόβα τζενεράλε για την Μπενφίκα»

Ως μία ευκαιρία να δουν τις δυνατότητες τους οι παίκτες του ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα, χαρακτήρησε το ματς με τη ΜΕΝΤ ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης. 
«Ζήτησα να είμαστε σοβαροί και με το μυαλό στη ΜΕΝΤ. Δε θέλαμε να πέσουμε στην παγίδα να σκεφτούμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Το παιχνίδι αυτό ήταν μία πρόβα τζενεράλε για το ματς με τη Μπενφίκα και πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, δύο τομείς που έπρεπε να δουλέψουμε». Σε ότι αφορά τον αγώνα της Τρίτης (03 Μαρτίου) στη Λισσαβόνα, ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως: «Πάμε για ότι καλύτερο. Είναι μία πρόκληση για μας».

Ο ακραίος του Εθνικού Κώστας Δαλακούρας αναφέρθηκε και για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα την Τρίτη για το Challenge Cup: «Για μας είναι μία σπουδαία ευκαιρία να δείξουμε πως μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Μπορούμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα από το ταξίδι στη Λισσαβόνα και να κάνουμε περίφανους τους φιλάθλους μας. Μας περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα, όμως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ