1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-02-2015 22:46

Αποχή στην Κηφισιά

Την αποχή τους από την σημερινή προπόνηση αποφάσισαν οι παίκτες του ΑΟ Κηφισιάς, καθώς την άλλη εβδομάδα συμπληρώνονται 3 μήνες από όταν έλαβαν τους τελευταίους μισθούς τους.
Οι παίκτες της Κηφισιάς αγωνίζονταν κανονικά όλο αυτό το διάστημα και περίμεναν από τη διοίκηση να λάβουν τα δεδουλευμένα, ωστόσο αυτό άργησε αρκετά και όπως είναι φυσικό ενόχλησε την ομάδα. Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες πήγαν κανονικά, αλλά εφόσον δεν είδα για άλλη μία μέρα το χρώμα του χρήματος, αποχώρησαν από αυτήν.

3 σχόλια

  • Comment Link Καθόλου αντικειμενικός Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 09:18 posted by Καθόλου αντικειμενικός

    Οτι καί νά κάνεις antikeimenike γάβρε ο ΑΟΚ,οι Συριανοί ,οι Παμβο.είναι φίλσθλοι πολιτισμένοι,χειροκροτούν τούς καλύτερους καί υποστηρίζουν τίς ομάδες τους.Τά χρήματα τής σεζόν τά μαζεύουν μέ κόπο καί θυσίες καί ασφαλώς στά πλάισια αυτά υπάρχουν καί προβλήματα.

  • Comment Link Κηφισιωτης Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 06:38 posted by Κηφισιωτης

    Και'μεις γελασαμε πολυ @amtikeimenikos με τα μπουκαλια και τους καδους λογω σεβασμου ασφαλως στο παιχνιδι σας με ΠΑΟΚ.
    Εκεινο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι ο χωρος σας στενευει.Θα το καταλαβεις σιγα-σιγα.

  • Comment Link antikeimenikos Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 22:55 posted by antikeimenikos

    Κιφισιωτη νς σαι περηφανος γις την ομαδα σου απ το 2009 χρωστατε σε οποιον παιζει βολλευ οπως και οι αλλες ομαδες της βολλευλιγκ ασε τον ολυμπιακο λοιπον επειδη σεβεται τον κοπο των παικτων θελει να παιρνει και τα πρωταθλγληματα ξερουν ολοι και γελανεωμε το τι γινεται εκει περα.σε περιμενουμε ετο κυπελλο να σε γλεντησουμε.φιλακια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ