Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-02-2015 22:41

Αθώος ο ΠΑΟΚ, βαρύς ο πέλεκυς στον Ζαφειράκη

Ο ΠΑΟΚ αθωώθηκε από την αθλητική δικαστή για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη. Την ίδια στιγμή ο Έφορος του Ζαφειράκη Θεόδωρος Βαρθολομαίος και ο αθλητής της ομάδας Αθανάσιος Λαφαρας δέχθηκαν μεγάλες ποινές για την συμπεριφορά του στους διαιτητές του αγώνα απέναντι στον Πιερικό.

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου 2015 εκδίκασε τις παρακάτω υποθέσεις και αποφάσισε:

• Αθώωσε το σωματείο ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 5/2/15μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΑΣ ΑΡΗΣ της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

• Επέβαλε ποινή απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για τρείς (3) μήνες και χρηματικό πρόστιμο τετρακοσίων (400) ευρώ στον εγκαλούμενο έφορο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ του σωματείου ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 14/2/15 μεταξύ των ομάδων ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης για τον ίδιο αγώνα επέβαλε ποινή αποκλεισμού εννιά (9) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ στον εγκαλούμενο αθλητή ΛΑΦΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα. Τέλος για τον ίδιο αγώνα επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ την ποινή της τιμωρίας της έδρας για μία (1) αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ για την συμπεριφορά των ανωτέρων προσώπων. 

• Επέβαλε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ στον εγκαλούμενο αθλητή ΧΙΩΤΙΝΗ ΝΙΚΗΤΑ του σωματείου ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΥ για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 15/2/15 μεταξύ των ομάδων ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ – ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης για τον ίδιο αγώνα επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμό πενήντα (50) για την συμπεριφορά του αθλητή του.