1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2015 16:13

Προύσαλης: «Δεν ήμουν και δεν πρόκειται να γίνω ρατσιστής»

Ο Κωστας Προύσαλης ήταν ένα από τα πρόσωπα του μεγάλου ντέρμπι της βόλεϊ λιγκ που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής και βρήκε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 3-2 τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

Πέρα από την αγωνιστική του παρουσία, ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα, καθώς σ’ αυτόν ξέσπασε ο Χαβιέ Χιμένες όταν στο δεύτερο σετ η ομάδα του μείωσε σε 22-20. «Υπήρχαν πολλές κουβέντες πάνω στο φιλέ κι ο Προύσαλης του φώναζε πολλές φορές ‘α, ου’, επαναλαμβάνοντας αυτά που έλεγε ο Χιμένες στους πανηγυρισμούς του», έλεγαν από τον ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα προσπαθώντας να εξηγήσουν την αντίδραση του Χιμένες ενώ κι ο ίδιος ο Κουβανός επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν διάλογοι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ναουσαίος πασαδόρος του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα δεν είχε πάρει θέση στο όλο θέμα, ωστόσο οι αναφορές που τον εμφανίζουν να κάνει τον ήχο της μαϊμούς προς τον Χιμένες προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του. «Ο καθένας μπορεί να με κρίνει όπως θέλει για τις αντιδράσεις μου μέσα σε έναν αγώνα. Μπορεί να με πει παρορμητικό, εκδηλωτικό ή προκλητικό. Όμως δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αποκαλεί άμεσα ή έμμεσα ρατσιστή! Δεν ήμουν και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ ρατσιστής. Όλα έχουν κάποιο όριο και προκαλώ τον οποιοδήποτε να βγει επώνυμα και να καταγγείλει ότι έκανα κάτι τέτοιο», δήλωσε στο Sportsfeed ο διεθνής πασαδόρος ο οποίος δεν έκρυψε ότι σκέφτεται να προχωρήσει ακόμη και σε υποβολή μηνύσεων.

Πηγή: sportsfeed.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ