1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-02-2015 00:08

«Α ρε καημένο βολεάκι»

Οριστικός είναι πλέον ο «χωρισμός» του Στέλιου Νικηφορίδη με τον Άρη, μετά τη μη καταβολή των χρημάτων που έλεγε το συμβόλαιο του. 

Ο Στέλιος Νικηφορίδης απουσίασε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι αυτό έγινε αφορμή να έλθει η ολοκληρωτική ρήξη στις σχέσεις του ιδίου με τη διοίκηση του Άρη. Στην αρχή της σεζόν είχε αποχωρήσει λόγω των οικονομικών διαφορών και όταν πλέον η διοίκηση τον βεβαίωσε πως θα πάρει τα δεδουλευμένα ο έμπειρος ακραίος επέστρεψε προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να σώσει την παρτίδα. Η ομάδα του έδωσε σπίτι αλλά λόγω της οικονομικής στενότητας που υπάρχει, δεν του έδωσε τα χρήματα που ζήτησε, πράγμα που έκανε τον Νικηφορίδη να πάρει τις αποφάσεις του και να μην κατέβει καθόλου στο παιχνίδι. Η διοίκηδη δυσαρεστημένη με την κίνηση, φαίνεται πως θα κάνει διακοπή συμβολαίου στον παίκτη. 

Ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά «α ρε καημένο βολεάκι, πώς σε κατάντησαν έτσι;»

1 σχόλιο

  • Comment Link kkue Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 06:55 posted by kkue

    ειναι ανακριβεια οτι του δωσανε σπιτι,σε ξενοδοχειο ητανε και τηη ημερα του αγωνα κυπελλου με τον ΠΑΟΚ τον ενημερωσανε απο το ξενοδοχειο πως πρεπει να φυγει.Παλι καλα
    που πηγε σε σπιτι συμπαιχτη του και ξεκουραστηκε πριν το παιχνιδι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ