1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2015 14:58

"Δύο χρόνια με κοροϊδεύουν"

Ποιος να το περίμενε πως δυο χρόνια μετά την απώλεια του Νίκου Σαμαρά, η οικογένεια του θα συνέχιζε να ταλαιπωρείται από τους παράγοντες του Εθνικού και οι δυο πλευρές να αντιδικούν στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τυχάλα  στο SPORTSFEED


"Ανήμερα της έναρξης του φάιναλ φορ του λιγκ καπ «Νίκος Σαμαράς» το Sportsfeed σας αποκάλυψε ότι η υπόθεση της οφειλής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προς τον Νίκο Σαμαρά έχει πάρει (ξανά) τη δικαστική οδό. Ο Εθνικός δεν είχε τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν κι έτσι η σύζυγος του αδικοχαμένου άσου κίνησε τις σχετικές διαδικασίες.
Στις 19.01 επιδόθηκε στον Εθνικό η επιταγή με τα ποσά που οφείλονται και μετά την παρέλευση του τριημέρου (όπου η ομάδα της Θράκης είχε το δικαίωμα να καταθέσει αίτημα ανακοπής και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης) στις 26.01 κατατέθηκε στην ΕΣΑΠ κατασχετήριο εις χείρας τρίτου (η λίγκα είναι υποχρεωμένη να παρακρατήσει το ποσό της οφειλής από τα ποσά των χορηγιών που δικαιούται ο Εθνικός).
Το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν προχώρησε στην αίτηση ανακοπής εκλήφθηκε αρχικά ως μία κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά της ομάδας, ωστόσο σήμερα προέκυψε νέα εξέλιξη.
Ο Εθνικός στις 30.01 (έντεκα ημέρες μετά την επίδοση της επιταγής) κατέθεσε αίτηση ανακοπής (η οποία όμως δεν συνοδεύεται από την ανάλογη αίτηση αναστολής με χορήγηση προσωρινής διαταγής) αναφέροντας ότι το ποσό που οφείλεται είναι πολύ μικρότερο από αυτό που διεκδικεί η σύζυγος του Σαμαρά.
Η πλευρά του αθλητή διεκδικεί το ποσό των 8.350 ευρώ περίπου (εκεί έχει φτάσει μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα ενώ το αρχικό κεφάλαιο είναι περίπου 6.500) αποδεχόμενη ότι έχει πληρωθεί ήδη 3.600 ευρώ (1.600 ευρώ πριν τον θάνατο του Σαμαρά και 2.000 ευρώ μετά).
Ο Εθνικός στην αίτηση του υποστηρίζει ότι το ποσό που διεκδικεί η Έλενα Δούκα είναι αναληθές, ωστόσο αυτό γίνεται με καθυστέρηση δύο ετών. Η αίτηση ανακοπής έχει οριστεί για τις 10 Μαρτίου και εκεί τα δικαστήρια αναμένεται να δώσουν τη λύση…
Μόνο που το όλο σκηνικό που έχει στηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση, δικαιώνει απολύτως τον τίτλο του κειμένου που δημοσιεύσαμε στις 30.01. «Τον τσαλακώνουν ακόμη…», γράφαμε την περασμένη Παρασκευή και επιμένουμε σ’ αυτό. Ο Εθνικός μπορεί να διαφωνεί με τα λεφτά που διεκδικεί η σύζυγος του και είναι θεμιτό να προασπίζεται τα συμφέροντα του, εφόσον έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει πληρώσει μέρος των χρημάτων.
Αντί όμως να το ισχυρίζεται αυτό μέσω νομικών εγγράφων, θα μπορούσε κάλλιστα όλο αυτό το διάστημα να την έχει καλέσει, να δείξει τα στοιχεία που έχει και να κλείσει το θέμα χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.
Κι αυτό εξακολουθεί να παραμένει το μεγάλο παράπονο της Έλενας… «Δύο χρόνια με κοροϊδεύουν και δεν με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο παρά μόνο βρίσκουν νομικά τερτίπια για να μην πληρώσουν».


 

3 σχόλια

  • Comment Link γραφικος Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 11:31 posted by γραφικος

    Αυτοι ολοι ντρεποταν να σε κοιταξουν στα ματια Σαμ και τωρα.....θεωρω οτι ειναι απο τα πιο μελανα σημεια της ιστοριας του εθνικου.Ακομα θα περιμενα απο καποιους ανθρωπους που εχουν υπαρξει και συμπαικτες του Νικου να μην κρυβονται .

  • Comment Link Γιώργος Χάκας Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 20:10 posted by Γιώργος Χάκας

    Ντροπή, τίποτε άλλο......

  • Comment Link Βολει... Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 18:10 posted by Βολει...

    Ετσι σεβομαστε τον Νικολα ? Εκεινος ηταν η αφορμη να ασχοληθουμε με το βολει...κριμα για την οικογενεια του μεγαλου Νικολα !!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ