Εκτυπώστε τη σελίδα
31-01-2013 14:57

«2.500 θέσεις! Γιατί να είναι άδειες;»

Η διοίκηση του ΓΣ Λαμίας ζητά την στήριξη των φιλάθλων της ομάδας στον επικείμενο αγώνα της Volleyleague με τον ΑΟ Κηφισιάς. 

 

«Tην υποστήριξη του φιλάθλου κοινού της ομάδας μας και την οικονομική του ενίσχυση αναμένει ο Γυμναστικός στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου 2.2.2013 που θα γίνει στο Χαλκιοπούλειο και ώρα 19.00. Διαιτητές του αγώνα έχουν ορισθεί οι κ.Γ.Καραμπέτσος και η κ. Λ.Μουλά. Η ομάδα μας μετά την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος στρέφει την προσοχή της στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος της Volleyleague OΠΑΠ και θα επιδιώξει τη νίκη που θα την διατηρήσει στην οκτάδα του πίνακα κατάταξης».

Σχετικά άρθρα

  • Χαντ: «Κλειδί της νίκης το μπλοκ»
    Ο διαγώνιος της Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ δήλωσε για την σπουδαία νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων κόντρα στον Φοίνικα:
  • Μπήκε στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία
    Υπό τις οδηγίες του Θανάση Κατσιγιάννη και του βοηθού του, Βασίλη Αναγνωστόπουλου, έγινε η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας, για το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague. 
  • Σπόρκσλεντ ο νέος ακραίος της Κηφισιάς
    Τον αντικαταστάτη του Μάριο Φερέρα βρήκε ο ΑΟ Κηφισιάς στο πρόσωπο του Κέβιν Σπορκσλεντ. 
  • Ο ΓΣ Λαμίας υποδέχεται την Αργώ Βόλου στο Final Four των κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ
    Έτοιμες για την πρόκριση στο final-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ εμφανίζονται οι πανκορασίδες του Γυμναστικού, που κράτησαν την ομάδα ζωντανή στη δύσκολη έδρα του Βόλου, αφού κατέκτησαν ένα σετ, γέμισαν με πόντους τα άλλα και πλέον δείχνουν αποφασισμένες για τη μεγάλη ανατροπή την Τρίτη στη Λαμία! 
  • Μια αγωνιστική για την ΑΕΚ
    Με μια αγωνιστική τιμώρησε η αθλητικός δικαστής την ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, ενώ αθώωσε τους συλλόγους ΓΣ Λαμίας και ΓΣ Πανιώνιος.