1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2015 23:43

Τσολακίδης πρόεδρος στο ΤΑΑ Ορεστιάδα: «Όλοι μία γροθιά»

Ο Γιώργος Τσολακίδης είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Ορεστιάδας μετά τη Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου. Το νέο ΤΑΑ θα είναι 5μελές και εκτός από τον Γιώργο Τσολακίδη θα απαρτίζεται από τη Μαρίνα Κοϊτσίδου, τον Θανάσης Παπανδρέου, τον Στράτο Κιλούδη και τον Πολυχρόνη Διαμαντίδη.
Στη Γ.Σ. συμμετείχαν μόνο 46 μέλη από τα οποία μόνο τα επτά ήταν νέα μέλη στο σύλλογο, γεγονός που αποδεικνύει πως η προσπάθεια των παικτών να ανοίξει η βάση δεν έφερε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν.

«Έγιναν με δημοκρατικό τρόπο οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου ΤΑΑ. Βρισκόμαστε σε άριστη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και τον Βασίλη Γκιζάνη. Μη ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και ο σύλλογος και κυρίως η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας αλλά και τη συμπαράσταση μας. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με συνοχή, ηρεμία και με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει η διοίκηση, οι παίκτες και ο κόσμος να είμαστε μια γροθιά για το καλό του συλλόγου», δήλωσε στο volleynews.gr ο Τσοακίδης λίγο μετά την εκλογή του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ