Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-01-2015 21:14

Παβλίσεβιτς: «Σεβόμαστε τη ΜΕΝΤ»

Με συγκέντρωση στο παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ πηγαίνει ο Φοίνικας Σύρου, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ράτκο Παβλίσεβιτς, ο οποίος δήλωσε:

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε για το παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ. Σεβόμαστε τη ΜΕΝΤ, ξέρουμε από το προηγούμενο παιχνίδι ότι είναι μία καλή ομάδα. Εκείνη τη φορά νικήσαμε αλλά δεν ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη χαλαροί. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι γιατί με τέτοια ματς μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττηθήκαμε, αλλά παίξαμε καλά. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε με καλά παιχνίδια και καλή διάθεση».

Εφραιμίδης: «Μας πείραξε η ήττα από τον ΠΑΟΚ»

«Πιστεύουμε πως δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αυτό μας έχει πειράξει τον αγωνιστικό εγωισμό. Δεν ξεχνάμε πως η ΜΕΝΤ μας είχε δυσκολέψει πολύ στον πρώτο αγώνα και στην έδρα της θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Βέβαια από τον Α΄γύρο απουσιάζουν από τη ΜΕΝΤ ο Γκόρτσανιουκ και ο Σφενδυλάκης. Περιμένω δύσκολο αγώνα αλλά εάν παίξουμε συγκεντρωμένα και κρατήσουμε την τακτική μας θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία».