1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2014 22:32

H EΣΑΠ τι κάνει με το θέμα του Κασαμπαλή;

Σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ΕΟΠΕ για το θέμα της συμμετοχής του Σταύρου Κασαμπαλή στην Εθνική εφήβων. Οι ομοσπονδιακοί έχουν δίκιο να ζητούν τους αθλητές για 3-4 προπονήσεις για έναν σοβαρό στόχο, η ΕΟΠΕ τους υποστηρίζει και ο Εθνικός βγάζει μόνος του ανακοίνωση. Το ερώτημα είναι: Η ΕΣΑΠ τι κάνει;

Όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, οι συσκέψεις της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ το καλοκαίρι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό γίνονται για τα «μάτια του κόσμου». Όταν στην ΕΣΑΠ αποφάσιζαν τις αναβολές τον Οκτώβριο θα έπρεπε να υπολογίσουν πως δεν είναι μόνοι τους στον «πλανήτη» του ελληνικού βόλεϊ και ήταν γνωστό πως η Εθνική εφήβων θα είχε υποχρεώσεις το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Η ΕΣΑΠ οφείλει να πάρει θέση στο πρόβλημα και να μην αφήνει εκτεθειμένο τον Εθνικό έναντι της ΕΟΠΕ.

Ολοι πρέπει να βάλουν πάνω απ΄όλα τις Εθνικές ομάδες ακόμα κι αν χρειαστεί να αναβληθούν οι αγώνες που συμμετέχουν οι διεθνείς. Ο αγώνας του Φοίνικα με τον Εθνικό είναι και τηλεοπτικός και οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, με σοβαρότητα και γνώμονα το συμφέρον των Εθνικών ομάδων και μόνο.

2 σχόλια

  • Comment Link Panikas Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 10:58 posted by Panikas

    Δεν είναι μόνο ο Κασαμπαλής. Είναι και ο Καρασσαβίδης και ο Μίλης που είναι εξίσου σημαντικοί για τις ομάδες τους. Όμως η ΕΣΑΠ αγρόν αγοράζει. Στην αρχή έκανε πλάτες σε ΜΕΝΤ και ΑΡΗ για να πάρουν φορολογική ενημερότητα και καθυστέρησε την έναρξη του πρωταθλήματος κατά δυο βδομάδες. Και ενώ ήξερε τις ημερομηνίες προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων δεν έκανε τίποτα ώστε να δώσει λύση και σ' αυτό το πρόβλημα. Τώρα τραβούν το σκοινί και οι δυο πλευρές και στη μέση βάζουν τα παιδιά που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Διότι όποια απόφαση και να πάρουν θα είναι εκτεθειμένοι και απειλούνται με τιμωρία αποκλεισμού από τις Εθνικές ομάδες από τη μια ή με μείωση οικονομικών απολαβών από την άλλη. Έλεος!!!!!

  • Comment Link papsakis Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 21:45 posted by papsakis

    ΕΣΑΠ μικρή και χωρίς γνώμη που έτσι που τα έκανε είναι για κλάματα. Πού είσαι δοιηκούσα αρχή; Πάρε θέση!!!! Μήπως θέλεις να χάσει ο Εθνικ; Ή φαντάζεσαι κάτι άλλο!!! Θέλεις να χάσει ο Εθνικ για να γίνει το κέφι σου γιατί πολύ ψηλά ανέβηκε; Ωραίους νόμους περνάτε!! Μετά τις 12 το βράδυ; Είσαι αρχή με αρχ ....; Κάνε αναβολή το παιχνίδι τώρα!!!! Στο τέλος θα παίξουν αυτά τα παιχνίδια. Βάζεις Εθνικ και ΕΟΠΕ να τα λένε, ίσως λεπτά γαλλικά και ο Κασαμπαλής να μη ξέρει τι να κάνει. Άλλοι από εκεί, απειλούν τον Κασαμπαλή με τιμωρία!!!!! Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε, για εσάς όλους τους έχοντες εξουσία μιλάω.
    Περιμένουμε ΤΩΡΑ τη θέση σας. Πάρε ως ΕΣΑΠ μια απόφαση, όπως αυτές που γινόταν όλο τον Οκτώβριο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ