1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2014 23:31

Γκολίτσης: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα»

O Σπύρος Γκολίτσης στάθηκε στην σημασία της νίκης που ήρθε χωρίς να εντυπωσιάσει η ΜΕΝΤ, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για την παραμονή.
«Πήραμε πολύτιμη και σπουδαία νίκη χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση. Κρατάμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί απόλυτα. Φτάσαμε στους 9 βαθμούς και συνεχίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Η ΑΕΚ λόγω των γεγονότων των τελευταίων ημερών δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

Ο ακραίος της ΜΕΝΤ Ζένια Γκόρτσανουκ δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Το 3-0 δεν δείχνει το πόσο δύσκολο ήταν. Θέλαμε τους βαθμούς και τους πήραμε. Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στο μπλοκ και στις επιθέσεις που κάναμε στα κρίσιμα σημεία. Κι άλλες φορές έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει. Σήμερα δικαιωθήκαμε. Δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ