1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2014 14:45

Οδεύει στο Πρωτοδικείο η ΑΕΚ

Απογοητευμένος είναι ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης με τα όσα ανακαλύπτει καθημερινά στα οικονομικά και διοικητικά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Η μεγαλύτερη απογοήτευση του έχει να κάνει από το γεγονός ότι δεν έχει βοήθειες από πουθενά και φυσικά με αυτό το καθεστώς δεν είναι δυνατόν να γίνουν ούτε εκλογές. Κανείς παράγοντας δεν θέλει «να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά» και να βρεθεί υπολόγος για χρέος που ξεπερνά το 1 εκ. Ευρώ και μάλιστα όταν δεν υπάρχουν έσοδα. Καθημερινά φτάνουν στα γραφεία απαιτήσεις των πιστωτών και δικαστικές υποθέσεις με αθλητές, προπονητές και άλλους συνεργάτες. Η λύση που κερδίζει καθημερινά ολο και περισσότερο έδαφος είναι η προσφυγή στο Πρωτοδικείο και από εκεί ο Ανατολιωτάκης να πάρει την εντολή για διαχείριση των βασικών λειτουργικών αναγκών προετοιμάζοντας το έδαφος για εκλογές. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει μερική προστασία από τους πιστωτές και θα κερδίσει χρόνο για να πείσει επενδυτές να σώσουν τα τμήματα του συλλόγου, διαφορετικά με μαθηματική ακρίβεια θα βάλουν λουκέτο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ