Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-12-2014 14:59

Η Volleyleague στην κοινωνική δράση «Ευχοστολίδια» (photos + videos)

Cannot find volleynews.v2/FILES/efxostolidia-opap folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/FILES/efxostolidia-opap/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Παράγοντες της ΕΣΑΠ, των ΤΑΑ και αθλητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΟΠΑΠ Α.Ε. για συμμετοχή στην κοινωνική δράση «Ευχοστολίδια», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τhe Mall Athens στο Μαρούσι το απόγευμα της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. κάθε Χριστούγεννα αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να βοηθήσει τα παιδιά που το χρειάζονται, κι όπως κάθε φορά έτσι και φέτος η Volleyleague ΟΠΑΠ είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου βρέθηκαν οι αθλητές Ανδρέας Ανδρεάδης από την ΑΕΚ, Βαγγέλης Σπύρου και Θέμης Κόντος από την Κηφισιά και Παναγιώτης Αδαμόπουλος από τον Παναθηναϊκό.

Εκτός των αθλητών οι οποίοι αγόρασαν τα δώρα που ζήτησαν τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Παιδικά Χωριά S.O.S», ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ Χρήστος Γρόλιος καθώς και στελέχη της ΕΣΑΠ που με τη σειρά τους προσέφεραν μπάλες βόλεϊ και μπλουζάκια από τη νέα κολεξιόν 2014-15, η οποία είναι διαθέσιμη στο volleyleagueshop.gr.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Πάντα η ΕΣΑΠ είναι αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται από κάθε αθλητικό φορέα. Τώρα είναι με τον ΟΠΑΠ, τον κεντρικό χορηγό την ΕΣΑΠ. Είμαστε χαρούμενοι που κι εμείς με την παρουσία μας μπορούμε να συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε αυτά τα παιδιά υγεία και τύχη, γιατί αυτές τις δύσκολες μέρες κι εγώ περνώ ένα προσωπικό πρόβλημα».

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς, Θέμης Κόντος είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Λίγκα συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να βοηθάμε τα παιδάκια που το έχουν περισσότερο ανάγκη από εμάς. Εύχομαι αυτό να γίνεται πιο συχνά γιατί αυτά τα παιδιά έχουν ανάγκη από αγάπη κι ευτυχία που ίσως να μην τα έχουν νιώσει ποτέ. Ελπίζω να γίνεται κάθε χρόνο αυτό για να μπορούμε να τα βοηθάμε περισσότερο».

Ο Βαγγέλης Σπύρου που αγωνίζεται λίμπερο στην Κηφισιά δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική προσπάθεια από την πλευρά της Λίγκα. Τέτοιες γιορτινές μέρες - παρά την οικονομική κρίση - βοηθούν το «Χαμόγελο του παιδιού» και τα «Παιδικά χωριά S.O.S.» μέσω του ΟΠΑΠ κι όσο γίνεται πιο καλά. Οι κινήσεις αυτές πρέπει να επικροτούνται κι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής. Τα παιδιά εύχονται, κι εμείς μέσω της Λίγκα και του ΟΠΑΠ, πραγματοποιούμε».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, δήλωσε: «Είναι πολύ θετική η προσπάθεια της Λίγκα να βοηθήσει μέσω του ΟΠΑΠ παιδάκια που το έχουν ανάγκη. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους εμάς τους αθλητές και τους εκπροσώπους της Λίγκα. Πρέπει να γίνεται αρκετά συχνά αυτό για αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Εμείς χαιρόμαστε να βοηθάμε. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους». 

Media