1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2014 15:38

Έπιασε δουλειά ο Κλαρούδας, μένει να φανεί για πόσο...

Ο Γιώργος Κλαρούδας, ο οποίος ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της ΑΕΚ. Τον Έλληνα τεχνικό παρουσίασε στους παίκτες ο Δημήτρης Παπασταύρου, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος διετέλεσε χρέη προπονητή στους δυο τελευταίους αγώνες.

Ο Κλαρούδας με τη σειρά του παρουσίασε τον συνεργάτη του Βασίλη Πανδή. Στη σύντομη ομιλία του είπε στους παίκτες πως θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα με την ΜΕΝΤ και στη συνέχεια θα μιλήσει ξανά με τη διοίκηση καθώς έχει θέσει κάποιες προϋποθέσεις για να συνεχίσει. «Έχω ζητήσει να μείνετε όλοι, Έλληνες και ξένοι και να ενισχυθεί η ομάδα για να μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία. Δεν θέλω να έχουμε μια ομάδα που θα συμμετέχει απλά στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση κάνει προσπάθεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτά που ζήτησα... Ξέρω ότι όλοι τραβήξατε τα πάνδεινα το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να βάλετε κάποια πράγματα στην άκρη για το καλό της ομάδας. Μπορεί να υπήρχαν παρεξηγήσεις. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι σημαντικά αυτά που μας χωρίζουν. Ξέρω ότι είχατε ένα πολύ καλό κλίμα, το οποίο διαταράχθηκε. Ευελπιστώ να βρούμε τη λύση και να πάμε όπως στην αρχή της χρονιάς», ήταν τα λόγια του Κλαρούδα.

Μένει να φανεί αν πρόκειται για κάτι εντελώς προσωρινό ή όχι, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως θα βοηθήσει στην προσπάθεια της Ένωσης κόντρα στη ΜΕΝΤ, καθώς πρόκειται για μια δύσκολη μονομαχία, αλλά, όπως εξήγησε και στο volleynews.gr, έχει θέσει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, ώστε να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για τη συνέχεια της σεζόν...

4 σχόλια

  • Comment Link aekfan Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 14:46 posted by aekfan

    Θέλουν ελγκέτα αλλά δε θέλουν ελγέκτα αλλά θέλουν ανδρεάδη και παίχτες αλλά μόνο έλληνες αλλά θέλουν και παγιάν και χρωστάνε στις κοπέλες από το 06 αλλά θέλουν να επενδύσουν το καλοκαίρι από μη-χρήματα αλλά θέλουν και πρωτοδικείο και δε θέλουν κλαρούδα αλλά ήθελαν κλαρούδα αλλά τώρα είναι απογοητευμένοι γιατί τους είπε η apple ότι θα αγοράσει την άεκ και αθέτησε τον λόγον της. Κοροϊδεύουν τους παίχτες και τις παίχτριες - όπως λέει η κάτε - αλλά πάνω απόλα κοροϊδεύουν τους φίλους του κλαμπ και ακόμα πιο πάνω τους εαυτούς τους που έχουν γίνει το ριγκολέτο του ελληνικού βόλεϊ.

  • Comment Link Arostia Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 07:01 posted by Arostia

    Ο ανατωλιοτάκης ειναι ανακόλουθος των δηλώσεων του πριν και γίνει από " εν δυνάμει πρόεδρος" " πρόεδρος". Έλεγε θα διώξει τον ελγκέτα τελικά αλλάζει γνώμη τον κρατάει αλλα τελικά τον διώχνει 1-0 έλεγε οτι θα φύγουν οι ξένοι που δεν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ τώρα διαβεβαιώνει οτι θα μείνουν 2-0 ...συνεχίζεται

  • Comment Link Aekfan Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 19:34 posted by Aekfan

    ... Η οποια αρνειται να παραδεχθει την ηττα κ συνεχιζει. Δεν ειναι καταπληκτικο?

  • Comment Link Κατε Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 15:04 posted by Κατε

    Ρωτήστε πιο παλιές φουρνιές ανδρών κ γυναικών στην ΑΕΚ ( πχ 2006-2007) τι προβλήματα υπήρχαν με αυτήν την διοίκηση .. Κοροϊδεύουν τους παίκτες για να αποκαλούνται ¨ πρόεδροι ¨ όντας ανύπαρκτοι .. Κρίμα για τον ιδρώτα και το φιλότιμο σας βρε παιδιά... Κρίμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ