1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2014 23:02

Δεληκώστας: «Μας κόστισε το μπλακ άουτ στο τρίτο σετ»

Ο Κώστας Δεληκώστας στάθηκε στο μπλακ άουτ που έπαθε η ομάδα του στο τρίτο σετ ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 17-14, ενώ τόνισε πως η Ορεστιάδα θα έχει καλύτερες μέρες στο μέλλον.
«Ο αγώνας κρίθηκε στο μπλακ αουτ που είχαμε στο 17-14 του τρίτου σετ. Δεχτήκαμε δύο άσσους από εύκολα σερβις του Πελεκούδα και γύρισε το σετ. Κλειδί του αγώνα ήταν ο Μαρούλης. Παίξαμε καλά πάνω στον Προύσαλη και μας πήρε το παιχνίδι ο Μαρούλης. Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα φτιάξουμε. Είναι το πρώτο κακό παιχνίδι του Λούνα. Είναι καλό το μπλοκ του Ολυμπιακού, αλλά έκανε λάθη και στο μονό μπλοκ. Δικαιούται να είναι και σε μια κακή μέρα. Η Ορεστιάδα μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες».

Ο ακραίος του Α.Ο.Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δηλωσε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με νεύρα. Βρέθηκα σε καλή μέρα αλλά χάσαμε. Η αλήθεια είναι ότι το πιστέψαμε, γιατί είμαστε μια σκληρή ομάδα και έτσι όπως πήγε ο αγώνας θα μπορούσαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως παράπονο από τη διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τα νεύρα αλλά κάποι άνθρωποι πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Ήρθα στην Ορεστιάδα γιατί ξεκίνησα βόλεϊ από αυτή την ομάδα και το Νίκο Σαμαρά. Το όνειρο μας είναι να πάμε ψηλά την ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει καλά, δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ